نرم‌افزار قو که توسط شرکت گسترش اندیشان آوای قو برای تسهیل جابجایی مسافر طراحی گردیده، تحت شرایط زیر خدمات مربوطه را ارائه می‌‌نماید؛ لذا این شرایط به‌عنوان یک قرارداد الزام‌آور بر روابط بین کاربران سفیر و شرکت حاکم خواهد بود. بر این اساس، ضروری است پیش از استفاده از خدمات قو ، این شروط را به‌دقت مطالعه فرمایید. استفاده از خدمات قو به‌منزله‌ی قبول تمامی شرایط و مقررات ذیل است و هرگونه ادعا یا اعتراض آتی در این خصوص را بلااعتبار می‌‌نماید. شرکت ممکن است شرایط و مقررات استفاده از خدمات نرم‌افزار قو را در طول زمان تغییر دهد.

تعاریف

واژگان و اصطلاحاتی که در شرایط استفاده حاضر مورد استفاده قرار گرفته‌اند دارای معانی به شرح ذیل می‌باشند:

الف) شرکت: شرکت گسترش اندیشان آوای قو به‌ عنوان مالک نام تجاری اپ قو (appqoo) که به ‌عنوان واسط میان مسافر و سفیر از طریق سوپر اپلیکیشن متعلق به خود و نیز وب ‌اپ و خدمات تلفنی به ارائه خدمات هوشمند جابجایی مسافر می‌پردازد.

ب) قو : نام و علامت تجاری متعلق به شرکت می‌باشد که از طریق سامانه، سوپر اپلیکیشن و وب‌ اپ قو به ارائه خدمات هوشمند جابجایی مسافر می‌پردازد.

پ) سوپر اپلیکیشن: عبارت است از اپلیکیشن قو در دو نسخه سفیران و مسافران، جهت استفاده در گوشی‌های هوشمند با سیستم عامل اندروید و iOS که ارائه خدمات هوشمند جابجایی در بستر آن امکان‌پذیر است. کلیه حقوق مادی و معنوی این اپلیکیشن متعلق به شرکت می‌باشد.

ت) سامانه قو : عبارت است از مجموع امکانات نرم‌افزاری قو که از طریق نیروی انسانی شرکت نسبت به ارائه خدمات از مرحله ثبت نام کاربران تا انجام پشتیبانی می‌پردازد.

ث) مسافر: متقاضی استفاده از سرویس جابجایی هوشمند قو که با ثبت نام در سامانه قو نسبت به ارسال درخواست سفر با تعیین مبدأ و مقصد اقدام می‌نماید.

ج) سفیر/کاربر/ کاربر سفیر: متقاضی استفاده از سرویس هوشمند جابجایی مسافر قو که با ثبت نام در سامانه قو نسبت به ارسال درخواست سفر با تعیین مبدأ و مقصد اقدام می‌نماید.

چ) وسیله نقلیه: عبارت است از خودرو ثبت نام شده در سامانه قو که مشخصات آن در کارت ماشین سفیر ذکر شده است و جهت جابجایی مسافر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ح) حساب کاربری: عبارت است از حسابی که کاربران جهت استفاده از خدمات قو با وارد نمودن اطلاعات مورد نظر در سامانه و تأیید توسط قو ، ایجاد می‌نمایند و از طریق آن از خدمات بهره‌مند می‌گردند.

ماده ۱- ایجاد حساب کاربری و شرایط آن

۱‏-۱- برای عضویت در قو و استفاده از تمامی خدمات آن، لازم است کاربر سفیر اقدام به ایجاد یک حساب کاربری در قو نماید. برای ایجاد حساب کاربری شرایط زیر الزامی است :

داشتن ۱۸ سال تمام شمسی

تکمیل فرم مشخصات از قبیل نام، نام خانوادگی، شماره ملی، شماره‌ی تلفن همراه و شماره شبای بانکی با ذکر نام بانک . تکمیل مشخصات وسیله نقلیه شامل کارت ماشین، بیمه‌نامه شخص ثالث، کد معرف و سایر موارد

تبصره: مدارک مربوطه از جمله تصویر گواهی نامه معتبر، کارت خودرو، بیمه نامه ثالث در موقع ثبت نام از سفیر اخذ خواهد شد.

۱‏-۲- هر شخص تنها مجاز به افتتاح یک حساب کاربری در قو است.

۱‏-۳- کاربر سفیر مسئولیت صحت اطلاعات مندرج در حساب کاربری را می‌‌پذیرد و متعهد می‌‌شود که در صورت تغییر در هر بخش از این اطلاعات، حساب کاربری خود را در قو  به‌روز نماید. وارد کردن اطلاعات نادرست و غیردقیق ممکن است منجر به محرومیت کاربر سفیر از خدمات قو شود و وی نمی‌‌تواند به این موضوع معترض گردد.

۱‏-۴- هر کاربر سفیر با ثبت‌نام در قو و ایجاد حساب کاربری به نام خود صحت انتساب تمام پیام‌‌های صادره ازحساب کاربری خویش را پذیرفته و در نتیجه حق هرگونه اعتراض یا ادعای آتی (مبنی بر انکار، تردید یا جعل داده‌ی پیام‌های ارسالی) را از خویش سلب و اسقاط می‌‌نماید.

۱‏-۵- در صورت عدم همکاری کاربر سفیر و ارائه نکردن اطلاعات مربوط—در شرایط خاص که ممکن است ارائه اطلاعات بیشتری مورد نیاز باشد یا در شرایطی که احراز هویت مجدد لازم باشد—شرکت حق انسداد حساب کاربر سفیر را خواهد داشت.

ماده ۲- هزینه‌‌ استفاده از خدمات و نحوه‌ی پرداخت آن

۲‏-۱- با توجه به این‌که اتصال به اینترنت برای استفاده از نرم‌افزار قو ضروری است، کاربر می‌‌بایست اینترنت مورد نیاز را به‌انضمام سایر لوازم استفاده از نرم‌افزار قو تدارک ببیند و مخارج آن‌‌ها را شخصاً تأمین نماید. بدین‌‌وصف، شرکت تعهدی به پرداخت مخارج اینترنت مصرفی و موارد مشابه به سفیر ندارد.

۲‏-۲- هزینه‌ی سفر از طریق نرم‌افزار قو محاسبه و به سفیر اعلام می‌‌گردد. هزینه‌ی خدمات ارائه‌شده با توجه به زمان درخواست سفر (ساعات مختلف یا روزهای هفته)، مبدأ و مقصد سفر و دیگر عوامل مؤثر متغیر خواهد بود و کاربر پس از مشاهده‌ی قیمت و قبول درخواست سفر حق هرگونه اعتراض در این خصوص را از خود سلب و اسقاط می‌‌نماید.

۲‏-۳- نظر به این که مسافران از طریق نرم افزار قو به کاربر سفیر معرفی می‌گردند، کاربر متعهد است از هر دریافتی خود از مسافران (کرایه سفر)، بین 15 تا 20 درصد آن را بسته به شهر محل فعالیت به عنوان «حق استفاده و بهره‌برداری از نرم‌افزار قو » به شرکت بپردازد.

تبصره : از مجموع مبلغ دریافتی از مسافر، عوارض شهرداری به‌صورت خودکار کسر شده و مبلغ باقی ‌مانده پس از کسر حق استفاده و بهره برداری قو در وجه سفیر کارسازی می‌گردد. جهت تسهیل امور، کاربر مطابق شرایط استفاده حاضر به شرکت وکالت می‌دهد کرایه سفر را از مسافر وصول نموده و پس از کسر موارد مذکور، الباقی را به حساب سفیر واریز نماید.

۲‏-۴- کاربر مطابق شرایط استفاده حاضر به شرکت اختیار می‌دهد هر زمان بنا به تشخیص خود، میزان «حق استفاده و بهره برداری از نرم افزار قو » را تغییر دهد. در چنین فرضی، مبلغ جدید از طریق نرم افزار قو ، پیامک و یا ایمیل به کاربر اطلاع داده خواهد شد و نامبرده حق هر گونه اعتراض در این خصوص را از خود سلب و ساقط می‌نماید.

۲‏-۵- کاربر سفیر، پس از پایان سفر هزینه سفر (کرایه) را به یکی از دو روش زیر دریافت می‌نماید: (۱) پرداخت اینترنتی از طریق نرم‌افزار قو توسط مسافر (۲) پرداخت نقدی.

۲‏-۶- در مواردی به تشخیص و صلاحدید شرکت، بسته‌‌های تشویقی (به‌صورت عمومی و برای همه‌ی کاربران سفیر یا به‌صورت اختصاصی و برای کاربران خاص)، به‌عنوان هدیه، جایزه، پاداش و بدون دریافت هزینه، برای کاربران سفیر در نظر گرفته می‌‌شود که در قالب آن مبلغ مشخصی به‌عنوان درآمد مازاد به اعتبار سفیر افزوده می‌‌شود. در صورتی که بسته‌‌ها دارای تاریخ اعتبار مشخصی باشند، پس از آن تاریخ بلااعتبار خواهند بود.

ماده ۳- حقوق و مسئولیت‌های کاربر سفیر

۳‏-۱- کاربر موظف است تصویر پشت و روی کارت ، سند مالکیت خودرو ، کارت ملی ، گواهی نامه و بیمه نامه خود را در اختیار شرکت قرار دهد.

۳‏-۲- نظر به این که مسافران از طریق نرم افزار قو به کاربر سفیر معرفی می‌گردند، کاربر متعهد است از هر دریافتی خود از مسافران (کرایه سفر)، بین 15 تا 20 درصد آن را بسته به شهر محل فعالیت به عنوان «حق استفاده و بهره‌برداری از نرم‌افزار قو » به شرکت بپردازد.

۳‏-۳- کاربر موظف است نرم افزار قو را تنها در خودروی صدرالذکر که در سامانه قو به نام کاربر ثبت شده است به کار گرفته، از خودروی دیگری برای ارائه خدمات به مسافر استفاده ننماید.

۳‏-۴- کاربر متعهد است پس از پذیرش درخواست مسافر، شخصاً در محل حاضر و از اعزام افراد دیگر به جای خود، اجتناب نماید.

۳‏-۵- کاربر متعهد می‌گردد شماره تماس مسافرانی را که از طریق نرم افزار قو به وی معرفی شده اند، ذخیره نکرده، از برقراری ارتباط با ایشان خارج از چارچوب قو برای انجام سفر اجتناب نماید.

۳‏-۶- کاربر موظف است پس از پذیرش درخواست سفر، ظرف زمان متعارف، در مبدأ (نشانی که در درخواست سفر ثبت شده است) حضور یابد. تخلف از این امر، شرکت را مجاز خواهد نمود ضمن دریافت هزینه سفر، خسارت ناشی از ایراد ضرر به حسن شهرت شرکت را مطالبه نماید. اخذ مبالغ موصوف، نافی حق شرکت برای فسخ قرارداد حاضر و انسداد حساب کاربری نامبرده در نرم افزار قو نخواهد بود. لغو درخواست مسافر پس از پذیرش آن، حسب مورد، مشمول حکم این بند خواهد بود.

۳‏-۷- کاربر موظف است قیمت تعیین شده توسط نرم افزار قو را از مسافر مطالبه نماید. مطالبه مبلغ مازاد، شرکت را مجاز خواهد نمود ضمن فسخ قرارداد حاضر به انسداد حساب کاربری کاربر سفیر بپردازد.

۳‏-۸- در صورتی که یک فرد با مشخصات هویتی معین، همزمان به عنوان مسافر برای یک سفر درخواست ارسال نماید و همان فرد، این درخواست را به عنوان سفیر قبول نماید، عمل مزبور تقلب قلمداد شده، شرکت را مجاز خواهد نمود چهار برابر هزینه سفر انجام شده به طریق فوق را از متقلب وصول نماید. در شرایطی که این مبلغ، تکافوی جبران خسارت وارده را ننماید، شرکت مجاز خواهد بود بنا به تشخیص خود خسارت وارده به شرکت را از متقلب مطالبه نماید. وصول این مبالغ، نافی حق شرکت برای فسخ قرارداد حاضر و انسداد حساب کاربری نامبرده نخواهد بود. فرضی‌‌که وابستگان یک فرد با همکاری یکدیگر اقدام به اعمال مشابه نمایند و یا کاربران به هر شکل نسبت به شرکت، اعمال حیله و تقلب نمایند و بدین وسیله موجبات ضرر شرکت را فراهم آورند، مشمول حکم اخیر خواهد بود. مرجع تشخیص تقلب موضوع این بند، شرکت بوده و کاربر حق هر گونه ادعا و اعتراض در این خصوص را از خود سلب و ساقط می‌نماید.

۳‏-۹- کاربر موظف است اعتبار تجاری نرم افزار قو را در همه حال در نظر گرفته، برای حفظ اعتبار تجاری نرم افزار، از خود حسن خلق نشان داده، مراتب نزاکت، ادب و امانت داری را در قبال مسافر معمول داشته، توصیه های شرکت در خصوص نوع رفتار با مسافر، پوشش و وضعیت ظاهری متناسب، وضعیت فنی و ظاهری خودرو و ... را رعایت نماید.

۳‏-۱۰- کاربر متعهد است در استفاده از خدمات قو ، تمامی قوانین ایران را رعایت نموده، نرم افزار را برای اهداف قانونی به کار گیرد.

۳‏-۱۱- کاربر صراحتاً اعلام می‌دارد که از قوانین مرتبط در حوزه فعالیت خود اعم از قوانین مالیاتی ( مالیات بر درآمد و ...) ، صنفی و ... مطلع بوده و ملزم به رعایت آن ها می‌باشد. در صورت عدم اجرای قوانین و مقررات مربوط از سوی کاربر، هیچگونه مسئولیتی متوجه شرکت نخواهد بود.

۳‏-۱۲- کاربر موظف است در حین انجام سفر، تمامی قواعد راهنمایی و رانندگی را رعایت نماید.

تبصره : سفیر می‌بایست صرفاً مطابق با ظرفیت مسافر مذکور در کارت ماشین نسبت به جابجایی مسافر اقدام نماید و در صورتی که تعداد مسافران بیش از ظرفیت مجاز خودرو باشد از انجام درخواست اجتناب نماید.

۳‏-۱۳- مسؤولیت تمامی فعالیتهایی که از طریق حساب کاربری، انجام میشود مطلقاً به عهده شخص کاربر سفیر می‌باشد لذا ضروری است کاربر، در حفظ اطلاعات حساب کاربری خود از جمله نام کاربری و کد تأیید خود حداکثر اقدامات لازم را مبذول داشته، بدین طریق مانع استفاده دیگران از آن گردد. در صورت ظن به دسترسی ثالث به حساب کاربری متعلقه، ضروری است کاربر در اسرع وقت شرکت را مطلع نماید.

۳‏-۱۴- کاربر با ثبت نام در قو و ایجاد حساب کاربری به نام خود، صحت انتساب کلیه پیامهای صادره ازحساب کاربری خویش را پذیرفته لذا کاربر، حق هر گونه اعتراض یا ادعای آتی (مبنی بر انکار، تردید یا جعل داده پیام های ارسالی) را از خویش سلب و اسقاط می‌نماید.

۳‏-۱۵- کاربر متعهد است تمامی تغییرات، الحاقات و اصلاحاتی که توسط شرکت از طریق پیامک، ایمیل و یا نرم افزار قو در خصوص استفاده از خدمات قو و شرایط آن برای کاربر ارسال می‌گردد را مطالعه نموده و در صورت موافقت، آن را تأیید نماید. تأیید مزبور ممکن است در قالب یک علامت،کلمه، عدد، عبارت، یک نام تایپ شده و امثال آن به عمل آید که به سند مزبور الحاق می‌شود و همانند امضای دست نویس دارای آثار حقوقی است و امضاکننده را متعهد و ملتزم به مفاد سندی که به طریقه مزبور امضا نموده است، می‌نماید.

۳‏-۱۶- کاربر اقرار می‌نماید با افتتاح حساب‌کاربری، تنها مجوز استفاده غیر انحصاری، غیر قابل انتقال و محدود از خدمات قو را دریافت داشته، بدین وصف، مدعی مالکیت آن نبوده، مدعی حقی نسبت به قو ‌(اعم از کپی رایت، علامت تجاری و سایر حقوق معنوی آن) نمی‌باشد و در غیر موارد مصرح در این قرارداد، اجازه استفاده از نام و علامت تجاری و خدمات نرم افزارهای قو را نداشته و در همه حال متعهد به رعایت حقوق معنوی شرکت نسبت به نرم افزارها و ملحقات آن خواهد بود.

۳‏-۱۷- نظر به این که شرکت، تنها خدمات نرم افزاری ارائه داده، ایجاد ارتباط میان مسافر و سفیر را تسهیل می‌نماید، کاربر تنها "استفاده کننده" از این خدمات بوده لذا نمی تواند تحت عناوینی چون رابطه استخدامی، پیمانکاری و مشارکت مدعی حقی نسبت به شرکت باشد.

۳‏-۱۸- کاربر می‌پذیرد قرارداد حاضر، یک قرارداد قابل رجوع و جایز از سوی شرکت بوده و شرکت می‌تواند هر زمان تنها به صلاحدید خود و بدون نیاز به تدارک هیچ گونه دلیلی، یک حساب کاربری را مسدود نموده، مانع استفاده کاربر از خدمات قو گردد.

۳‏-۱۹- کاربر موظف است در صورت تمایل به قطع همکاری با شرکت، مراتب را یک ماه قبل به صورت کتبی به شرکت اعلام دارد. بدیهی است خاتمه قرارداد در این فرض، منوط به تنظیم صورت جلسه و تسویه حساب کامل می‌باشد.

۳‏-۲۰- کاربر سفیر متعهد است یک شماره شبا را در حساب کاربری خود در قو وارد نماید تا در مواردی که هزینه سفرهای موضوع قرارداد‌ (کرایه)، به صورت آنلاین از سوی مسافران پرداخت می‌شود، شرکت، این مبالغ را پس از کسر عوارض شهرداری و نیز سهم خود (مقرر در ماده ۲) به این حساب واریز نماید. کاربر اقرار می‌نماید که واریز به این حساب، به منزله پرداخت به شخص ایشان بوده و ذمه شرکت با واریز وجوه موصوف به این حساب، بری می‌شود و کاربر نمی تواند در آینده مدعی عدم پرداخت گردد.

۳‏-۲۱- با توجه به این که اخذ عدم سوءپیشینه کیفری از شرایط لازم برای همکاری فی مابین است، کاربر اظهار می‌نماید فاقد سوپیشینه کیفری است و دراین راستا به شرکت اجازه می‌دهد اطلاعات ثبت نامی را جهت أخذ استعلام صلاحیت به مراجع ذی‌صلاح ازجمله پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا، اداره سجل کیفری و ... (مستقیما یا با واسطه شرکت های تعرفه شده از سوی این مراجع) ارسال نماید.

۳‏-۲۲- کاربر تعهد می‌نماید در صورتی که دارای گواهی نامه پایه سوم باشد، تمام محدودیت های مربوط به این نوع گواهی نامه را رعایت کرده، از پذیرش درخواست در ساعات غیرمجاز (از ساعت ۲۴ لغایت ۵ صبح) و یا به مقصد خارج از شهر اجتناب نماید. مسئولیت تخلف از این بند، تماما به عهده کاربر بوده و شرکت مسئولیتی در قبال این تخلف نخواهد داشت. بدیهی است در صورتی که به دلیل تخلف کاربر از مفاد این بند، شرکت نزد مراجع قانونی و قضایی، محکوم به پرداخت وجهی گردد، کاربر متعهد به استرداد این مبلغ به شرکت خواهد بود.

۳‏-۲۳- درخصوص تخطی از مفاد مذکور در هر یک از بندهای ۳-۲، ۳-۳، ۳-۴، ۳-۵، ۳-۷، ۳-۹ و ۳-۱۲، کاربر مکلف است مبلغ صد میلیون ریال به‌عنوان وجه التزام به شرکت پرداخت نماید. مرجع احراز تخلف، شرکت می‌باشد و کاربر حق اعتراض به این موضوع را از خود، سلب و ساقط می‌نماید.

ماده ۴- حقوق و مسئولیت‌های شرکت

۴‏-۱- شرکت متعهد به تلاش برای ارائه‌ی خدمات باکیفیت است و در این راه تلاش می‌‌کند با به‌روزرسانی نرم‌افزارها متناسب با نیاز کاربران سطح خدمات ارائه‌شده را ارتقا بخشد.

۴‏-۲- شرکت متعهد است کلیه آموزش های لازم جهت استفاده از نرم افزارهای قو را به صورت رایگان به کاربر ارائه دهد.

۴‏-۳- شرکت هیچ‌گونه مسئولیتی در خصوص عملکرد اشخاص ثالث—که ممکن است موجب حدوث نقص یا اشکال و ایرادی در حساب کاربری کاربر گردد نخواهد داشت.

۴‏-۴- در مواردی که هزینه سفر (کرایه) توسط مسافران به‌صورت آنلاین پرداخت می‌شود، شرکت متعهد است پس از کسر مبلغ قرارداد مقرر در ماده ۲ قرارداد و نیز عوارض شهرداری مابقی آن را به حساب شبای معرفی شده از سوی کاربر واریز نماید.

۴‏-۵- شرکت نمی‌‌تواند اجرا شدن برنامه‌ی قو را در تمامی سخت‌افزارها، دستگاه‌های تلفن همراه یا شبکه‌های ارتباطی تضمین نماید.

۴‏-۶- با توجه به این که در خدمات تلفنی، درخواست سفر در بستر نرم‌افزارهای قو ارسال می‌شود و از این حیث هیچ تفاوتی با سایر سفرهای انجام شده در سامانه قو ندارد، حقوق و مسئولیت‌های شرکت در این خدمات مشابه سایر سرویس‌ها می‌باشد.

ماده ۵- حفاظت از داده‌ها و اطلاعات کاربر سفیر

الف) داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز از کاربر سفیر

۵‏-۱- کاربران سفیر اطلاعات زیر را در جهت استفاده از خدمات قو در اختیار شرکت قرار می‌دهند:

اطلاعاتی که کاربر سفیر به‌صورت مستقیم در فرم مشخصات ثبت‌نام شامل اطلاعات فردی (نام، نام خانوادگی، کد ملی، اطلاعات گواهی‌نامه رانندگی، شماره شبا، شماره‌ی تلفن همراه، پست الکترونیک و کد معرف) و اطلاعات وسیله نقلیه (کارت ماشین، بیمه‌نامه و ...) در اختیار شرکت قرار می‌‌دهد.

اطلاعاتی که به‌طور غیرمستقیم و در نتیجه‌ی استفاده‌ی کاربر سفیر از خدمات قو در این برنامه ذخیره می‌‌شود؛ از جمله موقعیت مکانی مبدأ سفرهای کاربر، طول هر سفر، نشانی مقصد، هزینه‌ی سفر، تراکنش‌های مالی صورت‌گرفته در حساب کاربری جهت استفاده از خدمات قو و اطلاعات مربوط به سخت‌افزاری که کاربر با استفاده از آن از خدمات قو استفاده می‌‌کند (نظیر سیستم‌عامل آن) و نهایتاً شیوه‌ی اتصال کاربر به اینترنت و ...

تبصره : در مواردی شرکت به کاربران سفیر اجازه می‌‌دهد عکس، فایل صوتی یا تصویری، اطلاعات، دست‌نوشته یا نظرات خود را در نرم‌افزار قو در قالب‌هایی مانند نظرخواهی منتشر کنند. محتوای تولیدشده—و نه کپی‌شده—توسط کاربران سفیر به‌شیوه‌ی مذکور در مالکیت کاربران قرار دارد، اما کاربران با بارگذاری این موارد روی نرم‌افزار قو اجازه‌ی استفاده، تغییر و انتشار آن را به هر نحو و در هر زمان به‌صورت رایگان، غیرقابل رجوع و قابل انتقال به شرکت واگذار می‌‌کنند.

ب) موارد استفاده از داده‌ها و اطلاعات کاربر سفیر و نحوه حفاظت از آن

۵‏-۲- شرکت در راستای حفظ حریم خصوصی کاربران سفیر با رعایت اصل محرمانگی و التزام به قوانین و مقررات مربوطه، داده‌ها و اطلاعات دریافتی از کاربر سفیر را در موارد زیر مورد استفاده قرار داده و به شرح ذیل از آنها حفاظت به عمل می‌آورد :

داده‌هایی که هنگام ثبت نام مستقیماً از کاربر سفیر أخذ می‌شود (شامل مشخصات سفیر و وسیله نقلیه)، صرفاً در جهت احراز هویت کاربر سفیر و امکان برخورداری از خدمات قو مورد استفاده قرار می‌گیرد. شرکت متعهد می‌گردد داده‌های مذکور را صرفا در محدوده ارائه خدمات مذکور مورد استفاده قرار دهد. در همین راستا، پس از ارسال درخواست توسط مسافر و قبول درخواست توسط کاربر سفیر، داده‌های مزبور در جهت انجام هماهنگی‌های لازم از قبیل تعیین محل سوار شدن به خودرو و زمان آن، با سفیر به اشتراک گزارده می‌شوند. همچنین در شرایطی که وسیله یا وسایل متعلق به مسافر در خودرو سفیر جا مانده باشد، استفاده از این داده‌ها جهت هماهنگی‌های بعدی صورت می‌پذیرد.

تبصره: مسافران در راستای حفاظت از داده‌ها و اطلاعات سفیران، از ذخیره شماره تماس سفیرانی که از طریق نرم افزار قو به آنها معرفی شده اند و نیز برقراری ارتباط با ایشان خارج از خدمات قو منع شده‌اند.

درخصوص داده‌ها و اطلاعاتی که به‌طور غیرمستقیم و در نتیجه‌ی استفاده‌ی کاربر سفیر از خدمات قو در این برنامه ذخیره می‌‌شود، شرکت متعهد می‌‌شود که اطلاعات ذخیره‌شده را تنها در جهت بهبود کیفیت خدمات استفاده نماید.

در مواردی که سایر اشخاص، حسب مورد، بخشی از فرایند ارائه خدمات را تحت نظارت شرکت عهده‌دار شوند، شرکت مطابق با اصول، قوانین و مقررات صیانت از حریم خصوصی و حفاظت از داده‌ها نسبت به پیشبرد امور اقدام می‌نماید.

شرکت متعهد می‌گردد، داده‌ها و اطلاعات کاربران سفیر را به اشخاص ثالث اعم از حقیقی و یا حقوقی با مقاصد تجاری و غیرتجاری خارج از حیطه خدمات فوق‌الذکر، بدون کسب رضایت صاحبان آن افشا ننماید.

تبصره: در صورتی که مقامات قضایی و یا اداری به حکم قانون، داده‌ها و یا اطلاعات مربوط به کاربر یا کاربران خاصی را از شرکت مطالبه نمایند، شرکت مطابق با قانون موظف به افشای آنها به مقامات صالح می‌باشد.

۵‏-۳- با پذیرش این شرایط و مقررات و تا زمانی که کاربر (اعم از سفیر یا مسافر) از سامانه قو استفاده می نماید، شرکت مجاز به ارسال پیامک به شماره تلفن همراه کاربر در خصوص جزئیات سفرها، نحوه استفاده از خدمات قو ، اطلاع رسانی در خصوص اخبار و طرح های مهم و به طور کلی هر نوع موضوعی است که می تواند منجر به استفاده بهینه کاربر از سامانه قو گردد.

ماده ۶- مالکیت حقوق معنوی نرم‌افزار قو

مالکیت مادی و معنوی نرم‌افزار قو و تمام ملحقات آن (از جمله نام، علامت تجاری و خدمات ارائه‌شده تحت این نام و ...) متعلق به شرکت است و در نتیجه:

۶‏-۱- کاربران تنها اجازه‌ی استفاده‌ی محدود و غیرانحصاری از خدمات آن را تحت شرایط قرارداد حاضر دارند، بدون آن که این استفاده حقی برای آن‌ها نسبت به مالکیت نرم‌افزار قو یا سایر حقوق معنوی مربوطه ایجاد نماید یا اجازه‌ی استفاده از نام، علامت تجاری، لوگو و ... را به آن‌ها اعطا نماید.

۶‏-۲- کاربران نمی‌‌توانند نرم‌افزار قو را تغییر دهند، بازتولید یا بازنویسی کنند یا از آن برای تولید یک برنامه‌ی مشابه استفاده نمایند.

۶‏-۳- کاربران مجاز به استفاده از خدمات نرم‌افزار قو جز در شرایط مقرر در این قرارداد نیستند و حق اجاره، فروش و به‌طور کلی انتقال نرم‌افزار قو و حقوق ناشی از آن را نخواهد داشت.

۶‏-۴- کاربران نمی‌‌توانند به هیچ‌ یک از سرویس‌‌ها، برنامه‌ها و شبکه‌ی مرتبط با سرورها به‌صورت غیرمجاز دسترسی پیدا کنند یا در این راستا تلاشی انجام دهند و نیز نمی‌‌توانند با استفاده از مهندسی معکوس یا مترجم وارون به کد سطح بالا یا زبان ماشین دست پیدا کنند.

۶‏-۵- کاربران نمی‌‌توانند برنامه را مشابه‌سازی کنند یا بخشی از برنامه را درون برنامه‌ی دیگری استفاده نمایند.

ماده ۷- تجدیدنظر در شرایط استفاده و نحوه ابلاغ آن

۷‏-۱- شرایط حاضر نسبت به کاربران سفیر که سوپر اپلیکیشن قو را نصب کرده و از آن استفاده می‌کنند یا از خدمات وب‌اپ و خدمات تلفنی استفاده می‌نماید، اعمال می‌گردد.

۷‏-۲- در صورتی که شرایط استفاده حاضر تغییر یابد، قو مراتب را با یکی از شیوه‌های ارسال پیامک، ایمیل، بارگذاری شرایط جدید در وبسایت و اپلیکیشن اطلاع‌رسانی می‌نماید. صرف استفاده کاربران از اپلیکیشن پس از تغییر شرایط استفاده و اطلاع‌رسانی آن به منزله پذیرش شرایط استفاده جدید می‌باشد.

ماده ۸- قانون حاکم و شیوه حل اختلاف

شرایط استفاده حاضر از هر نظر تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و در صورت بروز اختلاف، طرفین تلاش خواهند کرد تا اختلاف خود را به‌صورت مسالمت‌آمیز و از راه گفت‌وگو حل‌وفصل نمایند. در صورت عدم موفقیت، اختلاف از طریق مراجعه به مراجع قضایی تهران حل ‌و فصل خواهد شد.

ماده ۹- توافقات نهائی

۹‏-۱- کاربران سفیر تصدیق می‌نمایند که «شرایط استفاده از خدمات هوشمند جابجایی مسافر قو برای کاربران سفیر» را به‌طور کامل مطالعه نموده، از مفاد و شرایط آن آگاهی کامل داشته و نسبت به اعمال تمامی این شرایط رضایت دارند و نسبت به مفاد آن ملتزم می‌باشند.

تبصره توجه: هرگونه علامت، عدد، کلمه، تصویر یا نشان الکترونیک که مثبِت هویت امضاکننده باشد و به این سند یا سایر اسناد صادره در این زمینه ملحق شود به‌منزله امضای الکترونیک و همانند امضای دست‌نویس واجد اعتبار خواهد بود و امضاکننده را به مفاد سند ملتزم می‌‌نماید.

۹‏-۲- در مواردی که شرایط استفاده حاضر، صراحتاً یا ضمناً حاوی حکمی نباشد، مراتب تابع عرف رایج در این صنعت می‌باشد.

شرایط و مقررات استفاده از سرویس هوشمند پیک قو برای کاربران سفیر

متن حاضر در جهت شفاف شدن حقوق و مسئولیت‌های کاربران سفیر در خدمات سرویس هوشمند پیک قو تنظیم شده است. بدیهی است کاربران می‌بایست پیش از استفاده از خدمات، کلیه شرایط و ضوابط ذیل را مطالعه نموده و از آن پیروی نمایند. استفاده از سرویس هوشمند پیک قو به‌منزله‌ی قبول تمامی شرایط و مقررات ذیل است و هرگونه ادعا یا اعتراض آتی در این خصوص را بلااعتبار می‌‌نماید. شرکت ممکن است این «شرایط و مقررات استفاده از سرویس هوشمند پیک قو برای کاربران سفیر» را در طول زمان تغییر دهد.

تعاریف

واژگان و اصطلاحاتی که در شرایط استفاده حاضر مورد استفاده قرار گرفته‌اند دارای معانی به شرح ذیل می‌باشند:

الف) شرکت: شرکت گسترش اندیشان آوای قو به‌عنوان مالک نام تجاری قو که به ‌عنوان واسط میان کاربر سفارش ‌دهنده و سفیر از طریق سوپر اپلیکیشن متعلق به خود و نیز وب‌اپ امکان ارائه خدمات حمل مرسوله به درخواست کاربر سفارش‌دهنده به مقصد معین توسط کاربر سفیر را فراهم می‌سازد.

ب) قو : نام و علامت تجاری متعلق به شرکت می‌باشد که از طریق سامانه، سوپر اپلیکیشن و خدمات وب‌اپ امکان ارائه خدمات حمل مرسوله به درخواست کاربر سفارش‌دهنده به مقصد معین توسط کاربر سفیر را فراهم می‌سازد.

پ) سوپر اپلیکیشن: عبارت است از سوپر اپلیکیشن قو در دو نسخه کاربران سفیر و کاربران سفارش‌دهنده، جهت استفاده در گوشی‌های هوشمند با سیستم عامل اندروید و IOS که ارائه خدمات هوشمند قو در بستر آن امکان‌پذیر است. کلیه حقوق مادی و معنوی این سوپر اپلیکیشن متعلق به شرکت می‌باشد.

ت) وب‌اپ: منظور بهره‌گیری از خدمات هوشمندی است که امکان ارائه خدمات حمل مرسوله به درخواست کاربر سفارش‌دهنده به مقصد معین توسط کاربر سفیر را از طریق وب اپ قو به آدرس https://web.waste.appqoo.app/auth  ، https://w.market.appqoo.app/auth فراهم می‌سازد.

ث) سامانه قو : عبارت است از مجموع امکانات نرم‌افزاری قو (اعم از اپلیکیشن و وب‌اپ) که از طریق نیروی انسانی شرکت نسبت به ارائه خدمات از مرحله ثبت نام کاربران تا انجام پشتیبانی می‌پردازد.

ج) سرویس پیک قو : عبارت از خدمات هوشمند ذیل سامانه قو که به موجب آن کاربر سفارش‌دهنده درخواست حمل مرسوله از مبدأ به مقصد معین و تحویل به شخص دریافت‌کننده را ثبت می‌نماید که این درخواست از طریق سامانه قو به یک کاربر سفیر ارجاع داده شده و متعاقب پذیرش درخواست حمل توسط کاربر سفیر، حمل انجام می‌شود.

چ) کاربر سفارش‌دهنده: متقاضی استفاده از سرویس پیک قو که با ثبت نام در سامانه قو نسبت به ارسال درخواست حمل مرسوله با تعیین مبدأ، مقصد و شخص دریافت‌کننده اقدام می‌نماید.

ح) دریافت‌کننده: شخصی که بنا به اعلام کاربر سفارش‌دهنده، دریافت‌کننده نهایی مرسوله در مقصد می‌باشد.

خ) کاربر سفیر: موتورسوار یا راننده خودرویی که با ثبت نام در سامانه قو ، نسبت به جابجایی مرسوله از مبدأ به مقصد اقدام می‌نماید.

د) وسیله نقلیه: عبارت است از خودرو یا موتور ثبت نام شده در سامانه قو که مشخصات آن در اوراق مالکیتی مربوطه ذکر شده است و جهت جابجایی مرسوله مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ذ) حساب کاربری: عبارت است از حسابی که کاربران (اعم از سفیر و سفارش‌دهنده) جهت استفاده از سرویس پیک قو با وارد نمودن اطلاعات مورد نظر در سامانه قو ایجاد می‌نمایند و از طریق آن از این سرویس بهره‌مند می‌گردند.

ر) مرسوله: انواع بار، بسته، کالا، محصول و موارد مشابه که دارای شرایط مندرج در ماده ۴ می‌باشد.

ماده ۱- ایجاد حساب کاربری و شرایط آن

۱‏-۱- برای عضویت در سامانه قو و استفاده از تمامی خدمات آن، لازم است کاربر سفیر اقدام به ایجاد یک حساب کاربری در این سامانه نماید. برای ایجاد حساب کاربری شرایط زیر الزامی است:

داشتن ۱۸ سال تمام شمسی

تکمیل فرم مشخصات از قبیل نام، نام خانوادگی، شماره ملی، شماره‌ی همراه، گواهی‌نامه رانندگی و شماره حساب بانکی و شماره شبا مربوطه

مشخصات وسیله نقلیه شامل کارت خودرو یا موتور، بیمه‌نامه شخص ثالث، کد معرف و سایر موارد

تبصره: در صورتی که اعتبار هر کدام از مدارک ارائه شده به شرکت ذیل قرارداد کاربری سفیر با شرکت یا این شرایط استفاده منقضی شده و یا کمتر از ۱ ماه از تاریخ انقضای آن باقی مانده باشد، شرکت مجاز است حساب کاربری سفیر را تا ارائه اصل و تصویر مدرک تمدید شده به شرکت مسدود سازد.

۱‏-۲- هر شخص (اعم از حقیقی و حقوقی) تنها مجاز به افتتاح یک حساب کاربری در قو است.

۱‏-۳- کاربر سفیر مسئولیت صحت اطلاعات مندرج در حساب کاربری را می‌‌پذیرد و متعهد می‌‌شود که در صورت تغییر در هر بخش از این اطلاعات، حساب کاربری خود را در سامانه قو به‌روز نماید. وارد کردن اطلاعات نادرست و غیردقیق ممکن است منجر به محرومیت کاربر سفیر از خدمات سامانه قو شود و وی نمی‌‌تواند به این موضوع معترض گردد.

۱‏-۴- هر کاربر سفیر با ثبت ‌نام در سامانه قو و ایجاد حساب کاربری به نام خود صحت انتساب تمام پیام‌‌های صادره ازحساب کاربری خویش را پذیرفته و در نتیجه حق هرگونه اعتراض یا ادعای آتی (مبنی بر انکار، تردید یا جعل داده‌ی پیام‌های ارسالی) را از خویش سلب و اسقاط می‌‌نماید.

۱‏-۵- در صورت عدم همکاری کاربر سفیر و ارائه نکردن اطلاعات مربوط - در شرایط خاص که ممکن است ارائه اطلاعات بیشتری مورد نیاز باشد یا در شرایطی که احراز هویت مجدد لازم باشد - شرکت حق انسداد حساب کاربر سفیر را خواهد داشت.

ماده ۲- هزینه‌‌ استفاده از خدمات و نحوه‌ی پرداخت آن

۲‏-۱- با توجه به این‌که اتصال به اینترنت برای استفاده از سامانه قو ضروری است، کاربر سفیر می‌‌بایست اینترنت مورد نیاز را به ‌انضمام سایر لوازم استفاده از سامانه قو تدارک ببیند و مخارج آن‌‌ها را شخصاً تأمین نماید. بدین‌‌ وصف، شرکت تعهدی به پرداخت مخارج اینترنت مصرفی و موارد مشابه به کاربر سفیر ندارد.

۲‏-۲- هزینه‌ی سفر از طریق سامانه قو محاسبه و به کاربر سفیر اعلام می‌‌گردد. هزینه‌ی خدمات ارائه‌شده با توجه به زمان درخواست حمل (ساعات مختلف یا روزهای هفته)، مبدأ و مقصد سفر و دیگر عوامل مؤثر متغیر خواهد بود و کاربر سفیر پس از مشاهده‌ی قیمت و قبول درخواست حمل، حق هرگونه اعتراض در این خصوص را از خود سلب و اسقاط می‌‌نماید.

۲‏-۳- نظر به این که کاربران سفارش‌ دهنده از طریق نرم سامانه قو به کاربر سفیر معرفی می‌گردند، کاربر سفیر متعهد است از هر دریافتی خود از کاربران سفارش‌ دهنده تحت عنوان کرایه حمل، درصدی را به عنوان «حق استفاده و بهره برداری از سامانه قو» به شرکت بپردازد که این درصد در قرارداد منعقده بین شرکت و کاربر سفیر درج شده است. از مجموع مبلغ دریافتی از کاربران سفارش ‌دهندگان ، عوارض شهرداری به‌صورت خودکار کسر شده و مبلغ باقی‌ مانده پس از کسر «حق استفاده و بهره‌برداری از سامانه قو» در وجه کاربر سفیر کارسازی می‌گردد. جهت تسهیل امور، کاربر سفیر مطابق شرایط استفاده حاضر به شرکت وکالت می‌دهد کرایه سفر را از کاربر سفارش ‌دهنده وصول نموده و پس از کسر موارد بالا، الباقی را به حساب کاربر سفیر واریز نماید.

۲‏-۴- کاربر سفیر مطابق شرایط استفاده به شرکت اختیار می‌دهد هر زمان بنا به تشخیص خود، درصد «حق استفاده و بهره برداری از نرم سامانه قو» از خدمات را تغییر دهد. در چنین فرضی، مبلغ جدید از طریق نرم قو و پیامک به کاربر سفیر اطلاع داده خواهد شد و نامبرده حق هر گونه اعتراض در این خصوص را از خود سلب و ساقط می‌نماید.

۲‏-۵- کاربر سفیر، کرایه حمل را در پایان حمل به یکی از دو روش زیر دریافت می‌نماید: (۱) پرداخت اینترنتی از طریق سامانه قو توسط کاربران سفارش‌دهنده (۲) پرداخت نقدی.

تبصره: کاربر مجاز نیست کاربر سفارش‌دهنده را نسبت به انتخاب یکی از شیوه‌های پرداخت نقدی یا اعتباری اجبار نماید. در صورت احراز تخلف، شرکت حق تعلیق حساب کاربری سفیر و یا قطع همکاری با وی، حسب مورد، را خواهد داشت.

۲‏-۶- در مواردی به تشخیص و صلاحدید شرکت، بسته‌‌های تشویقی (به‌صورت عمومی و برای همه‌ی کاربران سفیر یا به ‌صورت اختصاصی و برای کاربران خاص) به‌عنوان هدیه، جایزه، پاداش و بدون دریافت هزینه، برای کاربران سفیر در نظر گرفته می‌‌شود که در قالب آن مبلغ مشخصی به‌عنوان درآمد مازاد به اعتبار کاربر سفیر افزوده می‌‌شود. در صورتی که بسته‌‌ها دارای تاریخ اعتبار مشخصی باشند، پس از آن تاریخ بلااعتبار خواهند بود.

ماده ۳- حقوق و مسئولیت‌های کاربر سفیر در سرویس پیک قو

۳‏-۱- کاربر سفیر پس از دریافت درخواست از سامانه قو، موظف است در مدت زمان متعارف در مبدأ حاضر شده و مرسوله را از کاربر سفارش‌دهنده دریافت نموده و ظرف مدت متعارف به مقصد رسانده و تحویل دریافت‌کننده معین شده از سوی کاربر سفارش‌دهنده دهد.

۳‏-۲- کاربر سفیر موظف است شخصاً و با وسیله نقلیه ثبت‌نام شده در سامانه قو نسبت به انجام سرویس پیک قو اقدام نماید. در غیر این‌صورت، مطابق با ضوابط مذکور در «شرایط استفاده از خدمات هوشمند جابجایی مسافر قو برای کاربران سفیر» با وی برخورد خواهد شد.

۳‏-۳- سفیر موظف است مرسوله موردنظر را از نشانی مبدأ به نشانی مقصد حمل نموده و فقط تحویل شخص دریافت‌کننده دهد؛ بدین منظور، لازم است سفیر مشخصات مربوط به پلاک و واحد نشانی مقصد و شخص دریافت‌کننده را با کاربر سفارش‌دهنده هماهنگ نماید. تحویل مرسوله در محلی به غیر از پلاک یا واحد مقصد مانند خیابان و کوچه و به شخصی غیر از شخص دریافت‌کننده توسط کاربر سفیر ممنوع می‌باشد.

۳‏-۴- کاربر سفیر موظف است هماهنگی‌های لازم را با کاربر سفارش‌ دهنده درخصوص مشخصات دریافت‌کننده انجام دهد.

۳‏-۵- کاربر سفیر مجاز نیست خارج از سامانه قو، نسبت به ارائه خدمات به کاربر سفارش‌دهنده معرفی‌شده از سوی شرکت بپردازد. در صورتی که خلاف این امر برای شرکت محرز شود، شرکت مجاز است حساب کاربری متخلف را معلق نموده و خسارات وارده به خود را از جمله از محل سفته حسن انجام تعهدات کاربر سفیر، در صورت وجود، جبران نماید.

۳‏-۶- کاربر سفیر موظف است وسیله نقلیه خود را جهت بارگیری مرسولات آماده نماید و تمهیدات لازم از قبیل مهیا نمودن فضای مناسب مانند شرایط صندوق خودرو یا جعبه (باکس) موتور را از قبل فراهم سازد که البته این امر می‌بایست همراه با رعایت نکات ایمنی و مقررات راهنمایی و رانندگی باشد.

تبصره : درخصوص خودروهای دوگانه سوز، مهیا نمودن فضای مناسب در صندوق خودرو، می‌بایست همراه با رعایت نکات ایمنی باشد.

۳‏-۷- کاربر سفیر می‌بایست در طول سفر کلیه قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، از جمله استفاده از کلاه ایمنی (در خصوص موتورسواران) و بستن کمربند ایمنی (در خصوص رانندگان خودرو)، را رعایت نماید و احتیاطات لازم، از جمله رعایت سرعت مناسب، را جهت حمل صحیح مرسوله به عمل آورد. همچنین، استفاده از تلفن همراه و استعمال دخانیات در طول حمل اکیدا ممنوع می‌باشد.

۳‏-۸- کاربر سفیر متعهد می‌شود و در حفظ و نگهداری مرسوله اقدامات لازم را انجام دهد.

۳‏-۹- سفیر به هیچ عنوان مجاز به گشودن مرسوله به هر شکل ولو جزئی در طول حمل نیست.

۳‏-۱۰- در صورتی که کاربر سفیر در طول سفر به دلایلی نظیر باز شدن مرسوله، بسته‌بندی نامناسب، متوقف شدن وسیله نقلیه توسط مأموران پلیس راهور یا راهنمایی و رانندگی و یا بروز تصادف و غیره متوجه شود که مرسوله ارسالی جزو موارد ممنوعه ذکر شده در بند ۴-۱ است می‌بایست مراتب را سریعا به پشتیبانی شرکت اطلاع دهد.

۳‏-۱۱- سوار کردن مسافر در حین حمل مرسوله توسط کاربر سفیر اکیدا ممنوع می‌باشد و در صورت تخلف از این امر، شرکت حق تعلیق و یا قطع همکاری با متخلف را خواهد داشت. همچنین در صورتی که کاربر سفیر، در حین سفر اقدام به لغو سفر نموده و سفر دیگری را بپذیرد، موضوع به عنوان تخلف محسوب شده و شرکت حق قطع همکاری با وی را خواهد داشت.

۳‏-۱۲- در صورتی که کاربر سفیر به دلایلی خارج از اختیار نظیر بروز تصادفات، شرایط نامساعد جوی و ... نتواند مرسوله را به موقع به دریافت‌کننده برساند، موظف است مراتب را به کاربر سفارش‌دهنده و پشتیبانی اعلام نماید و مطابق با دستورات پشتیبانی شرکت عمل کند.

۳‏-۱۳- در صورتی که کاربر سفارش‌ دهنده ادعای آسیب یا خسارت به مرسوله توسط کاربر سفیر را داشته باشد، می‌بایست مراتب را تا زمانی که سفیر نزد وی حاضر است، به پشتیبانی شرکت اعلام نماید. پشتیبانی پس از وصول ادعای کاربر سفارش‌دهنده، نسبت به پیگیری و بررسی موضوع اقدام و نتیجه را به کاربران اطلاع‌رسانی می‌نماید.

۳‏-۱۴- در صورتی که بخشی از کالا یا مرسوله در وسیله نقلیه جا مانده باشد، کاربر سفیر موظف است به محض اطلاع و یا درخواست کاربر سفارش‌ دهنده، مراتب را با پشتیبانی مطرح نموده و کسب تکلیف نماید و حسب راهنمایی پشتیبانی، مرسوله را به مبدأ بازگردانده و تحویل کاربر سفارش‌دهنده دهد.

۳‏-۱۵- کاربر سفیر نمی‌تواند عملیات بارگیری و تخلیه مرسوله را در محل‌های توقف ممنوع و محل‌هایی که قانوناً مجاز به توقف در آنها نمی‌باشد، انجام دهد.

۳‏-۱۶- در صورتی که کاربر سفیر متوجه شود کاربر سفارش‌دهنده، درخواست خدماتی خارج از محدوده سرویس پیک قو را دارد، مجاز به پذیرفتن این درخواست نمی‌باشد در غیر این‌صورت کلیه مسئولیت‌های احتمالی برعهده وی و یا کاربر سفارش‌دهنده می‌باشد. خدمات خارج از محدوده برای نمونه شامل درخواست انجام کارهای اداری در سازمان‌ها و ادارات و بانک‌ها می‌باشد.

۳‏-۱۷- در صورتی که مرسوله دارای بسته‌بندی مناسب نباشد، سفیر موظف است مراتب را به کاربر سفارش‌دهنده تذکر داده و در صورت عدم ترتیب اثر بدان توسط کاربر سفارش‌دهنده، از پذیرش مرسوله خودداری نماید.

۳‏-۱۸- برای اجتناب از ادعاهای احتمالی، سفیر می‌بایست همزمان با تحویل مرسوله به دریافت‌کننده، رسید مکتوب مبنی بر دریافت مرسوله به صورت صحیح و کامل را دریافت نماید.

۳‏-۱۹- کاربر سفیر می‌بایست صرفاً درخصوص کالا، مرسوله یا مرسولاتی که دارای حجم و وزن متناسب با وسیله نقلیه بوده و مخالف با دستورالعمل کارخانه سازنده خودرو یا موتور نباشد، نسبت به ارائه سرویس اقدام نماید و در غیر این‌صورت، باید از پذیرفتن درخواست امتناع نماید. در هر صورت، وزن مرسوله برای خودرو نباید بیش از ۱۰۰ کیلوگرم و ابعاد آن نباید بیش از ۷۵*۷۵*۷۵ و برای موتور نباید بیش از ۲۵ کیلوگرم و ابعاد آن نباید بیش از ۴۵*۴۵*۴۵ باشد.

۳‏-۲۰- کاربر سفیر مسئول تحویل کالا و مرسولات درب منزل یا نشانی مشخص شده توسط کاربر سفارش‌دهنده (مطابق شرایط بند ۳-۱ تا ۳-۳) می‌باشد. در صورتی که وزن کالا یا مرسولات بیش از ۱۵ کیلوگرم باشد، مسئولیت بارگیری و تخلیه آنها بر عهده کاربر سفارش‌دهنده و دریافت‌کننده می‌باشد. این امر می‌بایست پیش از انجام سفارش از سوی کاربر سفیر با کاربر سفارش‌دهنده هماهنگ گردد.

۳‏-۲۱- کاربر سفیر موظف است پس از حضور در مبدأ، ابتدا نسبت به احراز عرفی هویت کاربر سفارش‌دهنده اقدام نموده سپس مرسوله را تحویل بگیرد. به همین ترتیب، کاربر سفیر موظف است پس احراز عرفی هویت دریافت‌کننده، مرسوله را به وی تحویل دهد.

ماده ۴- شرایط و الزامات مربوط به مرسوله

۴‏-۱- درخواست حمل مرسولات زیر ممنوع است:

مشروبات الکلی و مواد مخدر، اسلحه، وسایل قمار، مواد اشتعال زا، مواد منفجره، محترقه، مواد سمی، اسیدی، بیماری‌زا و بدبو، مایعات و جامدات آتش زا و سوختنی، مواد و وسایل رادیواکتیو ،اشیاء قیمتی طلا و جواهرات و اسناد تعهدآور بانکی، پول نقد، ارز ، حیوانات اهلی و وحشی ، بارهای دارای مجوز خاص مانند نخاله‌های ساختمانی ، هر گونه کالا، وسیله یا شیء که در زمره ممنوعات پستی مصرح در پایگاه اینترنتی شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.

۴‏-۲- در صورتی که کاربر سفیر با علم به محتویات مرسوله مذکور در بند قبل، نسبت به جابجایی آن اقدام نماید، شرکت حساب کاربری وی را مسدود و نسبت به وصول خسارات وارده، از جمله خسارات وارده به حیثیت تجاری شرکت و برند قو اقدامات لازم را مبذول خواهد داشت.

۴‏-۳- وزن مرسوله برای خودرو نباید بیش از ۱۰۰ کیلوگرم و ابعاد آن نباید بیش از ۷۵*۷۵*۷۵ و برای موتور نباید بیش از ۲۵ کیلوگرم و ابعاد آن نباید بیش از ۴۵*۴۵*۴۵ باشد.

ماده ۵- حقوق و مسئولیت‌های شرکت

۵‏-۱- شرکت متعهد است کلیه آموزش های لازم جهت استفاده از سامانه قو را به صورت رایگان به کاربر سفیر ارائه دهد.

۵‏-۲- شرکت متعهد به تلاش برای ارائه‌ی خدمات نرم‌افزاری باکیفیت است و در این راه تلاش می‌‌کند با به‌روزرسانی سامانه قو متناسب با نیاز کاربران سطح خدمات ارائه‌شده را ارتقا بخشد.

۵‏-۳- شرکت متعهد است با اطلاع از بروز نقص در سامانه قو، نسبت به رفع آن اقدام نماید و در تمام طول قرارداد، موظف به پشتیبانی فنی از این سامانه می‌باشد.

۵‏-۴- شرکت از طریق تیم پشتیبانی خود نسبت به ارائه خدمات پشتیبانی طبق شرایط و ضوابط اعلام‌شده اقدام می‌نماید.

۵‏-۵- شرکت هیچ‌گونه مسئولیتی در خصوص عملکرد اشخاص ثالث که ممکن است موجب حدوث نقص یا اشکال و ایرادی در حساب کاربری کاربر گردد، نخواهد داشت.

۵‏-۶- شرکت امکان استفاده از سامانه قو را با شرایط فوق‌الذکر برای کاربران فراهم می‌نماید. شرکت نمی‌‌تواند اجرا شدن سامانه قو را در تمامی سخت‌افزارها، دستگاه‌های تلفن همراه یا شبکه‌های ارتباطی تضمین نماید.

۵‏-۷- شرکت مطابق با ضوابط مذکور در ماده ۶ از حریم خصوصی، از داده‌ها و اطلاعات کاربران صیانت می‌کند.

۵‏-۸- کاربر سفیر می‌پذیرد قرارداد حاضر، یک قرارداد قابل رجوع و جایز از سوی شرکت بوده و شرکت می‌تواند هر زمان تنها به صلاحدید خود و بدون نیاز به تدارک هیچ گونه دلیلی، یک حساب کاربری را مسدود نموده، مانع استفاده کاربر از سامانه قو گردد.

ماده ۶- حفاظت از داده‌ها و اطلاعات کاربر سفیر

الف) داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز از کاربر سفیر

۶‏-۱- کاربران سفیر اطلاعات زیر را در جهت استفاده از سامانه قو در اختیار شرکت قرار می‌دهند:

اطلاعاتی که کاربر سفیر به‌صورت مستقیم در فرم مشخصات ثبت‌نام (شامل نام، نام خانوادگی، کد ملی، گواهی‌نامه رانندگی، شماره شبا، شماره‌ی تلفن همراه و پست الکترونیک)، اطلاعات وسیله نقلیه (کارت یا سند موتور یا خودرو، بیمه‌نامه و غیره) و کد معرف در اختیار شرکت قرار می‌‌دهد.

اطلاعاتی که به‌طور غیرمستقیم و در نتیجه‌ی استفاده‌ی کاربر سفیر از سامانه قو در این برنامه ذخیره می‌‌شود؛ از جمله موقعیت مکانی مبدأ سفرهای کاربر، طول هر سفر، نشانی مقصد، هزینه‌ی سفر، تراکنش‌های مالی صورت‌گرفته در حساب کاربری جهت استفاده از سامانه قو و اطلاعات مربوط به سخت‌افزاری که کاربر با استفاده از آن از سامانه قو استفاده می‌‌کند (نظیر سیستم‌عامل آن) و نهایتاً شیوه‌ی اتصال کاربر به اینترنت و مانند آنها.

تبصره : در مواردی شرکت به کاربران سفیر اجازه می‌‌دهد نظرات خود را در سامانه قو در قالب‌هایی مانند نظرخواهی منتشر کنند، محتوای تولیدشده - و نه کپی‌شده - توسط کاربران سفیر به ‌شیوه‌ی مذکور در مالکیت این کاربران قرار دارد اما کاربران با بارگذاری این موارد روی سامانه قو اجازه‌ی استفاده، تغییر و انتشار آن را به هر نحو و در هر زمان به‌صورت رایگان، غیرقابل‌رجوع و قابل انتقال به شرکت واگذار می‌‌کنند.

ب) موارد استفاده از داده‌ها و اطلاعات کاربر سفیر و نحوه حفاظت از آن

۶‏-۲- شرکت در راستای حفظ حریم خصوصی کاربران سفیر با رعایت اصل محرمانگی و التزام به قوانین و مقررات مربوطه، داده‌ها و اطلاعات دریافتی از کاربر سفیر را در موارد زیر مورد استفاده قرار داده و به شرح ذیل از آنها حفاظت به عمل می‌آورد:

داده‌هایی که هنگام ثبت نام مستقیماً از کاربر سفیر أخذ می‌شود (شامل مشخصات سفیر و وسیله نقلیه)، صرفاً در جهت احراز هویت کاربر سفیر و امکان برخورداری از خدمات هوشمند ذیل سامانه قو مورد استفاده قرار می‌گیرد. شرکت متعهد می‌گردد داده‌های مذکور را صرفا در محدوده ارائه خدمات مذکور مورد استفاده قرار دهد. در همین راستا، پس از ارسال درخواست توسط کاربر سفارش‌ دهنده و قبول درخواست توسط کاربر سفیر، داده‌های مزبور در جهت انجام هماهنگی‌های لازم از قبیل تعیین محل دریافت و تحویل مرسولات و زمان آن، با کاربر سفارش‌دهنده به اشتراک گذاشته می‌شوند. همچنین، در شرایطی که وسیله یا وسایل متعلق به کاربر سفارش‌دهنده در وسیله نقلیه جا مانده باشد، استفاده از این داده‌ها جهت هماهنگی‌های بعدی صورت می‌پذیرد.

تبصره: کاربر سفارش‌دهنده و کاربر سفیر در راستای حفاظت از داده‌ها و اطلاعات، از ذخیره اطلاعات سفر و شماره تماس یکدیگر که از طریق سامانه قو به آنها معرفی شده‌اند و نیز برقراری ارتباط با یکدیگر خارج از چارچوب ارائه خدمات منع شده‌اند و در صورت احراز تخلف، شرکت حق تعلیق و خاتمه همکاری با متخلف/متخلفان را برای خود محفوظ داشته و مطابق با شرایط و ضوابط با متخلف برخورد خواهد کرد.

درخصوص داده‌ها و اطلاعاتی که به‌طور غیرمستقیم و در نتیجه‌ی استفاده‌ی کاربر سفیر از سامانه قو در این برنامه ذخیره می‌‌شود، شرکت متعهد می‌‌شود که اطلاعات ذخیره‌شده را تنها در جهت بهبود کیفیت خدمات استفاده نماید.

در مواردی که سایر اشخاص، حسب مورد، بخشی از فرایند ارائه خدمات را تحت نظارت شرکت عهده‌دار شوند، شرکت مطابق با اصول، قوانین و مقررات صیانت از حریم خصوصی و حفاظت از داده‌ها نسبت به پیشبرد امور اقدام و بر این امر نظارت می‌نماید.

شرکت متعهد می‌گردد، داده‌ها و اطلاعات کاربران سفیر را برای اشخاص ثالث اعم از حقیقی و یا حقوقی با مقاصد تجاری و غیرتجاری خارج از حیطه خدمات فوق‌الذکر، بدون کسب رضایت صاحبان آن افشا ننماید.

تبصره: در صورتی که مقامات قضایی و یا اداری به حکم قانون، داده‌ها و یا اطلاعات مربوط به کاربر یا کاربران خاصی را از شرکت مطالبه نمایند، شرکت مطابق با قانون موظف به افشای آنها به مقامات صالح می‌باشد.

۶‏-۳- با پذیرش این شرایط و مقررات و تا زمانی که کاربر (اعم از سفیر یا سفارش دهنده) از سامانه قو استفاده می نماید، شرکت مجاز به ارسال پیامک به شماره تلفن همراه کاربر در خصوص جزئیات سفرها، نحوه استفاده از خدمات قو، اطلاع رسانی در خصوص اخبار و طرح های مهم و به طور کلی هر نوع موضوعی است که می تواند منجر به استفاده بهینه کاربر از سامانه قو گردد.

ماده ۷- مالکیت حقوق معنوی سامانه قو

مالکیت معنوی سامانه قو و تمام ملحقات آن (از جمله نام، علامت تجاری و خدمات ارائه‌شده تحت این نام و ...) متعلق به شرکت است و در نتیجه:

۷‏-۱- کاربران سفیر تنها اجازه‌ی استفاده‌ی محدود و غیرانحصاری از خدمات آن را تحت شرایط توافقات فی مابین دارند بدون آن که این استفاده حقی برای آن‌ها نسبت به مالکیت سامانه قو یا سایر حقوق معنوی مربوطه ایجاد نماید یا اجازه‌ی استفاده از نام، علامت تجاری، لوگو و غیره را به آن‌ها اعطا نماید.

۷‏-۲- کاربران سفیر نمی‌‌توانند سامانه قو را تغییر دهند، بازتولید یا بازنویسی کنند یا از آن برای تولید یک برنامه‌ی مشابه استفاده نمایند.

۷‏-۳- کاربران سفیر مجاز به استفاده از خدمات سامانه قو جز در شرایط مقرر در این سند و همچنین قرارداد فی مابین نیستند و حق اجاره، فروش و به‌طور کلی انتقال سامانه قو و حقوق ناشی از آن یا نمایش عمومی آن را نخواهند داشت.

۷‏-۴- کاربران سفیر مجاز نیستند به هیچ ‌یک از سرویس‌‌ها و برنامه‌ها و شبکه‌ی مرتبط با سرورها به‌صورت غیرمجاز دسترسی پیدا کنند یا در این راستا تلاشی انجام دهند و نیز نمی‌‌توانند با استفاده از مهندسی معکوس یا مترجم وارون به کد سطح بالا یا زبان ماشین دست پیدا کنند.

ماده ۸- تجدیدنظر در شرایط استفاده و ابلاغ آن

۸‏-۱- این شرایط استفاده نسبت به کلیه کاربران سفیر که اپلیکیشن قو را نصب کرده و از آن استفاده می‌کنند یا از خدمات وب‌اپ استفاده می‌نماید، اعمال می‌گردد.

۸‏-۲- در صورتی که شرایط استفاده حاضر تغییر یابد، شرکت مراتب را با یکی از شیوه‌های ارسال پیامک، ایمیل، بارگذاری شرایط جدید در وبسایت و اپلیکیشن اطلاع‌رسانی می‌نماید. صرف استفاده کاربران سفیر از اپلیکیشن پس از تغییر شرایط استفاده و اطلاع‌رسانی آن به منزله پذیرش شرایط استفاده جدید می‌باشد.

ماده ۹- قانون حاکم و شیوه حل اختلاف

شرایط استفاده از قو از هر نظر تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و در صورت بروز اختلاف، طرفین تلاش خواهند کرد تا اختلاف خود را به‌صورت مسالمت‌آمیز و از راه گفت‌وگو حل‌ و فصل نمایند. در صورت عدم موفقیت، اختلاف از طریق مراجعه به مراجع قضایی تهران حل ‌و فصل خواهد شد.

ماده ۱۰- توافقات نهائی

۱۰‏-۱- کاربران سفیر تصدیق می‌نمایند که شرایط استفاده حاضر را به‌طور کامل مطالعه نموده، از مفاد و شرایط آن آگاهی کامل داشته، نسبت به اعمال تمامی این شرایط رضایت دارند و نسبت به مفاد آن ملتزم می‌باشند

تبصره: هرگونه علامت، عدد، کلمه، تصویر یا نشان الکترونیک که مثبِت هویت امضاکننده باشد و به این سند یا سایر اسناد صادره در این زمینه ملحق شود به‌ منزله امضای الکترونیک و همانند امضای دست‌نویس واجد اعتبار خواهد بود و امضاکننده را به مفاد سند ملتزم می‌‌نماید.

۱۰‏-۲- در مواردی که شرایط استفاده حاضر، صراحتاً یا ضمناً حاوی حکمی نباشد، مراتب تابع قانون یا عرف رایج در این صنعت می‌باشد.

۱۰‏-۳- شرایط استفاده از سرویس پیک قو هیچگونه تأثیری بر احکام عمومی مذکور در «شرایط استفاده از خدمات هوشمند جابجایی مسافر قو برای کاربران سفیر» نخواهد داشت لذا احکام عمومی مذکور در شرایط استفاده فوق تا جایی که با این متن تناقضی نداشته باشد، درخصوص سفیران، معتبر و لازم‌الاجرا خواهند بود.

ماده ۱ - تعاریف و اصطلاحات

اصطلاحاتی که در این شرایط و قوانین به کار رفته است دارای معانی مشروح زیر است:

۱-۱- شرکت: شرکت گسترش اندیشان آوای قو که نسبت به ارائه خدمات اپلیکیشن قو اقدام می‌کند.

۱-۲- قو: خدمات نرم‌افزاری که توسط شرکت به منظور جابه‌جایی مسافر و کالاهای مجاز به کاربران ارائه می‌شود.

۱-۴- اپلیکیشن: نرم‌افزار متعلق به شرکت که به منظور استفاده از خدمات قو حق استفادۀ موقت از آن برابر شرایط مندرج در قرارداد خصوصی و سند حاضر به کاربران یا طرف‌های تجاری شرکت اعطا می‌شود.

۱-۵- قرارداد خصوصی: توافق کتبی یا الکترونیکی فی‌مابین شرکت و کاربر راننده یا طرف‌های تجاری شرکت، جهت بهره‌برداری موقت از نرم‌افزار قو.

۱-۶- کاربر: شخصی حقیقی یا حقوقی است اعم از مسافر، راننده و مهمان که برابر شرایط و قوانین حاضر از طریق اینترنت به اپلیکیشن متصل و از خدمات قو بهرهمند میشود.

۱-۷- کاربران: از کاربر راننده، کاربر مسافر و کاربر مهمان یا سایر کاربران اپ قو، تحت عنوان عنوان کاربران یاد می‌شود.

۱-۸- کاربر راننده: شخص حقیقی است که در اپلیکیشن راننده قو برای دریافت درخواست سفر و ارائۀ خدمات ثبت‌‌نام کرده ‌است.

۱-۹- کاربر مسافر: شخص حقیقی یا حقوقی است که در اپلیکیشن مسافر قو برای ارسال درخواست سفر ثبت‌‌نام کرده‌ است.

۱-۱۰- کاربر مهمان: شخص حقیقی است که بدون نیاز به داشتن حساب کاربری، توسط کاربر مسافر جهت استفاده از خدمات قو معرفی می شود.

۱-۱۱- طرف تجاری: اشخاص حقیقی و حقوقی که برابر قرارداد خصوصی از طریق ایجاد درگاه، حق بهره‌برداری موقت از اپلیکیشن را با نام تجاری خود یا مشترک با قو دارند.

۱-۱۲- حساب کاربری: حسابی است که اشخاص برای استفاده از خدمات قو در اپلیکیشن ایجاد کرده‌اند

۱-۱۳- اعتبار: مبلغی است که کاربران در حساب کاربری خود به منظور استفاده از خدمات قو دارند. این مبلغ به صورت پرداخت از طریق سامانۀ بانکی و کارتهای عضو شبکۀ شتاب و یا با استفاده از کیف پول طرف های تجاری طبق شرایط و قوانین حاضر منظور و محاسبه خواهد شد.

۱-۱۴- اطلاعات محرمانه: اطلاعاتی که توسط کاربران در قو قرار داده می‌شود، اعم از اطلاعاتی که به صورت مستقیم از سوی کاربران وارد می‌شود و همچنین اطلاعاتی که به صورت خودکار و در نتیجۀ بهره‌برداری از خدمات قو توسط شرکت یا طرف‌های تجاری تولید یا در اختیار شرکت قرار داده می‌شود.

۱-۱۵- قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران: قانون اساسی، قوانین عادی، آئین‌نامه‌های اجرایی، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و کلیه ضوابط قانونی حاکم بر انجام موضوع قرارداد اعم از قانون بیمه اجباری شخص ثالث، آئین نامه راهنمائی و رانندگی و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی.

ماده ۲ - حساب کاربری

۲-۱- کاربران با ثبت‌نام در اپلیکیشن قو، همچنین با هر بار استفاده از خدمات آن، می‌پذیرند که شرایط و قوانین حاضر را به صورت کامل مطالعه کرده و آن را با اطلاع کامل از شرایط و معانی‌اش پذیرفته‌اند. این شرایط و قوانین ممکن است در طول زمان تغییر کند. استفادۀ کاربران از اپلیکیشن، پس از هر بار تغییر در شرایط و قوانین، به معنی پذیرش تغییرات مذکور است. این قوانین برای مطالعه کاربران در سایت و اپلیکیشن قو در دسترس است.

۲-۲- برای استفاده از خدمات قو لازم است که هر کاربر اعم از شخص حقیقی یا حقوقی یک حساب کاربری در اپلیکیشن بسازد. تنها اشخاصی که بیش از ۱۸ سال سن دارند و واجد اهلیت قانونی هستند می‌توانند اقدام به ساخت حساب کاربری در اپلیکیشن کنند. کاربر مذکور برای استفاده از خدمات باید نام، نام خانوادگی، آدرس پست الکترونیکی و شماره همراه خود را در اپلیکیشن قو ثبت کند. تبصره ۲- کاربر مهمان الزامی به داشتن حساب کاربری در قو نداشته لیکن برای استفاده از خدمات قو می بایست واجد اهلیت قانونی از جمله حداقل سن ۱۸ سال باشد.

۲-۳- کاربران شخص حقوقی مکلف به معرفی نماینده (شخص حقیقی) برای ثبت‌نام در اپلیکیشن هستند و اطلاعات این شخص حقوقی باید در اپلیکیشن قید شود.

۲-۴- هیچ یک از کاربران حق استفاده از ربات و نرم‌افزارهای مرتبط یا واسط را برای استفاده از اپلیکیشن اعم از احراز هویت، تکمیل اطلاعات، ارسال درخواست و غیره ندارند.

۲-۵- کاربران می‌پذیرند کلیه اطلاعات درخواستی اپلیکیشن را مطابق با واقعیت، صحیح و به‌‌روز وارد کنند و شخص کاربر مسئول عدم صحت و به‌ روز نبودن اطلاعات است. در صورت اثبات خلاف این موضوع، شرکت هیچ گونه مسئولیتی در مورد خسارات و مشکلات ناشی از عدم اعتبار اطلاعات اعلامی بر عهده نخواهد داشت.

۲-۶- کاربران متعهد می‌شوند که صرفا با ایمیل متعلق به خود در اپلیکیشن ثبت‌نام کنند. در غیر این صورت در برابر شخص ذی‌نفع صاحب ایمیل تماما مسئول بوده و شرکت به محض آگاهی از این موضوع مجاز خواهد بود نسبت به لغو عضویت و حساب کاربری اقدام کند.

۲-۷- هر شخص تنها می‌تواند یک حساب کاربری به عنوان کاربر مسافر یا کاربر راننده یا استفاده‌کننده از خدمات اپ قو داشته باشد. در صورتی که شرکت اطلاع یابد که به نام یک شخص اعم از حقیقی و یا حقوقی حساب‌های کاربری متعدد وجود دارد، مجاز خواهد بود نسبت به قطع خدمات و غیرفعال کردن حساب‌های کاربری مذکور اقدام کند.

۲-۸- مسئولیت همۀ فعالیت‌هایی که از طریق حساب کاربری اشخاص حقیقی و یا حقوقی در اپلیکیشن یا سایر خدمات ارائه شده در اپ قو انجام می‌شود، به عهدۀ کاربران است. بنابراین مسئولیت اشخاص ثالث یا افرادی غیر از کاربر که با آن حساب از خدمات اپلیکیشن استفاده می‌کنند، تماما متوجه کاربر صاحب‌حساب است. کاربر دارای حساب کاربری با کاربر مهمان، دارای مسئولیت تضامنی در قبال اشخاص اعم از شرکت، سایر کاربران و اشخاص ثالث هستند.

۲-۹- مسئولیت حفظ امنیت اطلاعات حساب کاربری شامل نام کاربری و رمز عبور به عهدۀ کاربر مسافر است. در صورت مفقود شدن یا به سرقت رفتن اطلاعات حساب کاربری و گوشی موبایل، کاربر مذکور موظف است در اسرع وقت موضوع را به اطلاع شرکت برساند. بدیهی است تا زمانی که اطلاع‌رسانی به شرکت انجام نشده است، مسئولیت همۀ فعالیت‌هایی که از طریق حساب کاربری مذکور و موبایل کاربر انجام شده و می‌شود به عهدۀ وی خواهد بود.

۲-۱۰- کاربران حق ندارند به سایر اشخاص حقیقی و حقوقی اجازه استفاده از حساب کاربری خود را بدهند یا حساب خود را به شخص حقیقی یا حقوقی دیگری منتقل کنند. در مورد کاربر شخص حقوقی نیز، مسئولیت‌های قانونی بهره‌برداری از خدمات قو یا سوپر اپ قو متوجه مدیران اشخاص حقوقی خواهد بود. درخواست سفر برای کاربر مهمان مشمول این بند نمی‌شود.

۲-۱۱- در شرایط خاصی ممکن است از کاربران برای استفاده از خدمات، درخواست احراز هویت شود، در این شرایطی اگر کاربران اطلاعات کافی در اختیار شرکت قرار ندهند، شرکت می‌تواند حساب کاربری آن‌ها را مسدود و از ارائۀ خدمات به نامبردگان خودداری کند.

۲-۱۲- ممکن است بنا به مورد و حسب صلاحدید شرکت، از کاربران درخواست شود که اقدام به تکمیل اطلاعات، ارائه مدارک و یا اصلاح اطلاعات موجود کنند. در این صورت، کاربر متعهد به ارائه اطلاعات و یا اصلاح اطلاعات درخواستی در مدت اعلام و درخواست شده از سوی شرکت خواهد بود. در غیر این صورت شرکت می‌تواند حساب کاربری وی را مسدود کرده و از ارائۀ خدمات به کاربر مذکور خودداری کند.

۲-۱۳- اطلاعات کاربری کلیه کاربران نزد کاربر گیرنده اطلاعات، محرمانه بوده و هیچ یک از کاربران حق ندارند اطلاعات مربوط به حساب طرف مقابل را (اعم از مشخصات هویتی، شماره تماس، آدرس، عکس و غیره) ذخیره، یا منتشر کند و در دسترس دیگران قرار دهد.

۲-۱۴- کاربر مهمان بدون نیاز به داشتن حساب کاربری و از طریق کاربر مسافر درخواست دهنده سفر حق استفاده از خدمات قو را داشته و خواهد داشت. کاربر مهمان در زمان استفاده از خدمات قو متعهد به رعایت ضوابط قو از جمله شرایط و قوانین حاضر است.

ماده ۳ - استفاده از قو

۳-۱- کاربران اعم از مسافر، راننده و مهمان متعهد می‌شوند در حین سفر با قو از استعمال دخانیات امتناع کنند.

۳-۲- با استفاده از خدمات قو، کاربران می‌پذیرند و موظف هستند که از خدمات ارائه شده برای انجام هیچ فعالیت غیر‌قانونی طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران، خلاف شرع و مخالف با عرف جامعه استفاده نکنند.

۳-۳- کاربران حق ندارند اشیاء غیرمجاز از جمله مشروبات الکلی، مواد مخدر، سلاح یا سایر اشیاء و ادواتی که طبق قانون جمهوری اسلامی ایران مجاز نیست در وسیله نقلیه همراه داشته باشند.

۳-۴- کاربر مسافر یا مهمان متعهد است در صورت داشتن بار نامتعارف و یا هرگونه حیوانات مجاز، موضوع را قبل از رسیدن راننده به او اعلام کند. حمل حیوانات مجاز با توافق طرفین میسر خواهد بود و کاربر راننده این حق را دارد که سفر را نپذیرد. همچنین طبق قوانین جاری، حمل حیوانات فوق الذکر تنها در جعبه یا قفس مخصوص مجاز است.

۳-۵- کاربران متعهد می‌شوند هیچ‌گاه از خدمات قو به صورتی که به قو، طرف تجاری و شرکای آن صدمه‌ای وارد کند استفاده نکنند. در صورتی که کاربران نسبت به سوءاستفاده از امکانات فراهم شده در خدمات قو در جهت منافع شخصی و یا آسیب مادی یا معنوی به منافع شرکت اقدام کنند، شرکت ضمن داشتن حق قطع خدمات و غیرفعال کردن حساب کاربری آنها، مجاز خواهد بود، با مراجعه به مراجع ذیصلاح، نسبت به پیگیری قانونی از جمله مطالبه خسارات وارده اقدام کند.

۳-۶- کاربران می‌پذیرند که شرکت ممکن است از ارسال پیامک، ایمیل و یا Push Notification به عنوان راه ارتباطی با آنها استفاده کند. کاربران می‌توانند درخواست کنند که ارسال این پیام‌ها قطع شود، اما با انصراف از دریافت این پیام‌ها مشکلات احتمالی در استفاده از خدمات قو را می‌پذیرند و ممکن است اطلاعات مقتضی را به موقع دریافت نکنند.

۳-۷- شرکت یا طرف تجاری ممکن است کدهایی را به عنوان هدیه به کاربران ارائه کنند. با وارد کردن این کدها در نرم‌افزار یا درصدی از هزینۀ خدمات کاسته و یا درصدی از هزینۀ خدمات پس از آن به کاربر برگردانده ‌و یا مبلغ مشخصی به حساب کاربر در اپلیکیشن قو اضافه ‌می‌شود. نحوۀ ارائه این خدمات و تعیین مهلت استفاده از آن‌ها منوط به تشخیص و صلاحدید شرکت یا طرف تجاری بوده و در صورت عدم تعلق کدهای مذکور، کاربران حق طرح هیچ‌گونه ادعا و اعتراضی در این خصوص نخواهند داشت.

۳-۸- کاربران می‌پذیرند که اجازۀ انتقال یا فروش کدها را به اشخاص دیگر ندارند. همچنین کاربران مجاز نیستند این کدها را به صورت عمومی منتشر کنند - حتی اگر شرکت در فضاهای عمومی به نحوی که در دسترس عموم است، این کدها را منتشر کرده باشد - مگر اینکه شرکت رسماً این اجازه را به آنها داده باشد.

۳-۹- کاربران می‌پذیرند اعتباری که در حساب کاربری خود دارند مستقل از روش کسب قانونی آن (اگر در نتیجه افزایش اعتبار از طریق درگاه بانک یا وارد کردن کدهای تخفیفی که شرکت در اختیار آنها قرار داده یا هر روش دیگری باشد) فقط برای استفاده از خدمات قو قابل استفاده است و امکان دریافت این وجه را به صورت نقد ندارد.

۳-۱۰- کاربران می‌پذیرند کدهایی که جهت افزایش اعتبار یا کاهش هزینه سفر به آن‌ها داده می‌شود، ممکن است منقضی شوند. از آنجایی که شرکت یا طرف تجاری برای ارائه این کدها هزینه‌ای از کاربران دریافت نمی‌کند، این حق برای آن‌ها محفوظ است که مبلغ یا درصد تاثیر این کدها را حتی پس از انتشار بر اساس شرایط کد اختصاص داده شده، تغییر دهد یا در صورت لزوم آن‌ها را باطل کند. هم‌چنین در صورتی که شرکت تشخیص دهد، اعمال این کد به علت خطای فنی یا تخلف صورت گرفته و یا غیر قانونی بوده است، می‌تواند این کدها یا اعتباری که در نتیجۀ استفاده از آن به حساب کاربر افزوده شده را باطل یا حذف کند.

۳-۱۱- مسئولیت تامین اینترنت و سخت‌افزار لازم و هم‌چنین پرداخت هزینه‌های مربوط به آن‌ها برای استفاده از خدمات قو به عهدۀ کاربران است.

۳-۱۲- کاربران اعم از مسافر، راننده و مهمان می‌پذیرند که حداکثر تعداد مسافرانی که می‌توانند در یک خودرو سوار شوند برابر با ظرفیت سرنشین مجاز خودرو مندرج در کارت خودرو است و در صورتی‌که تعداد کاربران مسافر یا مهمان مازاد بر ظرفیت فوق باشد، کاربر راننده حق لغو سفر را خواهد داشت.

۳-۱۳- کاربران متعهد می‌شوند پس از اتمام استفاده از خدمات ارائه شده در اپلیکیشن، از اطلاعاتی که در نتیجۀ استفاده از خدمات قو کسب کرده‌اند، هیچ‌گونه استفاده‌ای نکنند. طبعاً ذخیره کردن اطلاعات کاربران در دستگاه تلفن همراه یا به هر شیوۀ دیگر مغایر با قوانین قو است. همچنین کاربران متعهد می‌شوند در طول زمان استفاده از خدمات و اپلیکیشن قو، فقط در شرایط ضروری و به میزان مورد نیاز از اطلاعاتی که از کاربران ارائه شده است، استفاده کنند. استفادۀ کاربران از این اطلاعات باید مطابق با عرف جامعه و قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد. در هر صورت اطلاعات مذکور به صورت امانت در اختیار کاربران قرار گرفته است و در صورت نقض تعهدات مذکور، شرکت و شخص ذینفع مجاز به پیگیری حقوقی و کیفری موضوع خواهد بود.

۳-۱۴- با استفاده از خدمات قو، کاربران می‌پذیرند که در حین سفر، قو را وسیله‌ای برای تبلیغات و بازاریابی کالا و خدمات شخصی خود قرار ندهند و از هرگونه معرفی و عرضۀ محصولات و خدمات شخصی و یا متعلق به دیگران خودداری کنند.

۳-۱۵- کاربران متعهد به رعایت همۀ شرایط و قوانین، اصول اسلامی، شرعی، اخلاقی و اجتماعی جمهوری اسلامی ایران از جمله رعایت حجاب در هنگام استفاده از قو هستند.

۳-۱۶- کاربران می‌پذیرند و اعلام می‌کنند که متن حریم خصوصی قو را مطالعه کرده و مورد قبول ایشان است.

۳-۱۷- کاربران می‌پذیرند که قو ارائه دهنده خدماتی است که ارتباط بین کاربران مسافر یا راننده را جهت توافق بر انجام یک سفر فراهم می‌کند. در خدمات قو کاربر راننده مختار است یک درخواست سفر را بپذیرد یا رد کند، همچنین کاربر مسافر مختار است پس از ارسال درخواست سفر، مشخص شدن کاربر راننده و قبل از آغاز سفر اقدام به لغو سفر کند. لذا هر سفری که کاربران مسافر با راننده انجام می‌دهد باید به عنوان یک قرارداد لازم مستقل و رابطۀ قراردادی بین کاربران مسافر و راننده در نظر گرفته شود.

تبصره ۳- در صورت رد بی‌دلیل درخواست سفر توسط کاربر راننده و یا لغو بی‌دلیل و به کرات سفر توسط کاربر مسافر، شرکت می‌تواند نسبت به غیرفعال کردن حساب کاربری آنها به صورت موقت یا دائم اقدام کند.

تبصره ۴- استفاده کاربر مهمان از خدمات قو به تبع قرارداد فی مابین کاربر مسافر درخواست دهنده سفر و کاربر راننده قبول کننده، مجاز خواهد بود.

۳-۱۸- خدمات قو ممکن است با مشارکت خدمات شرکت‌ها یا طرف تجاری دیگری ارائه شود که شرکت قو کنترلی روی آن‌ها ندارد. در چنین شرایطی کاربران می‌پذیرند که این خدمات، شرایط و قوانین مختص خود را دارند و قو مسئولیتی در خصوص قوانین و خدمات این شرکت‌ها ندارد.

۳-۱۹- از آنجایی که ممکن است شخص یا اشخاصی غیر از کاربر مسافر اعم از کاربر مهمان از حساب کاربری وی استفاده کنند یا سفر بروند، مسئولیت پرداخت هزینه‌های مترتبه متوجه کاربر مسافر است. هم‌چنین لازم به ذکر است که هرگونه مسئولیت قانونی استفاده‌کننده یا گیرنده سفر از حساب کاربری، نسبت به کاربر راننده و شرکت متوجه کاربر مسافر است و بدین ترتیب کاربر مذکور و مسافران نسبت به شرکت دارای مسئولیت تضامنی هستند.

۳-۲۰- کاربر مسافر متعهد می‌شود که به هیچ عنوان با حساب کاربری خود برای انجام سفر اشخاص زیر ۱۸ سال بدون حضور خود درخواست ارسال نکند. کاربر راننده مکلف به لغو (امتناع از انجام) چنین سفرهایی است. در غیر این صورت، مسئولیت انجام سفر بر عهده کاربر راننده و همچنین جبران خسارات وارده احتمالی بر عهده کاربر مسافر است.

۳-۲۱- کاربر مسافر می‌پذیرد قو رُز (ویژه بانوان) فقط به منظور ارائه خدمات به بانوان و خانواده‌ها ایجاد شده، لذا درخواست سفر توسط قو رُز برای کاربر مسافر آقا ممنوع است. چنان‌چه پس از پذیرش درخواست سفر و عزیمت کاربر راننده به نقطۀ مبدا، کاربر راننده با مورد فوق مواجه شود، مجاز به لغو سفر بوده و مسئولیت جبران خسارات وارده بر عهده کاربر مسافر است.

۳-۲۲- به منظور تائید هویت و داشتن سفری امن، کاربر مهمان پیش از انجام سفر ملزم به ارائه مدرک هویت عکس‌دار خود (اعم از کارت ملی/‌شناسنامه/گذرنامه) به کاربر راننده است. همچنین کاربر راننده پیش از انجام سفر مکلف به مطالبه و رویت مدرک هویت عکس‌دار فوق و تطبیق آن با کاربر مهمان است. در صورت انطباق، کاربر راننده باید کد ملی کاربر مهمان را پیش از انجام سفر به شماره تعیین‌شده از سوی شرکت پیامک کند و در صورت عدم انطباق کاربر راننده موظف به لغو سفر است.

ماده ۴ - هزینه ها و پرداخت

۴-۱- کاربران می‌پذیرند امکان استرداد هزینه‌هایی که بر اساس شرایط استفاده از خدمات اپلیکیشن به شرکت یا طرف تجاری می‌پردازند وجود ندارد. شرکت و طرف تجاری مغایرت در هزینه اعلامی و پرداخت شده را تنها در ۴۸ ساعت اولیه رسیدگی می‌کنند. بنابراین کاربران باید موضوع را در همان ۴۸ ساعت اولیه به اطلاع شرکت و طرف تجاری برسانند.

۴-۲- کاربران می‌پذیرند هزینۀ ارائه خدمات اعم از سفر از طرف شرکت یا طرف تجاری مشخص می‌شود و پس از استفاده از آن نمی‌توانند اعتراضی نسبت به هزینۀ اعلام شده داشته باشند. بدیهی است از آنجایی که کاربران مجاز به عدم پذیرش هزینۀ اعلام شده از سوی شرکت یا طرف تجاری هستند، در صورت قبول، متعهد به پرداخت آن می‌شوند. به همین منظور کاربران با قبول این شرایط و قوانین به شرکت اختیار دریافت و وصول مبالغ مورد مطالبۀ شرکت یا طرف تجاری را از محل اعتبار کاربری خود می‌دهند.

۴-۳- پرداخت هزینۀ سفر و سایر هزینه‌های اعلام شده توسط طرف تجاری فقط از طریق روش‌هایی که توسط شرکت یا طرف تجاری مشخص می‌شود می‌تواند صورت گیرد. این روش‌ها عبارتند از: پرداخت از طریق اعتبار موجود در حساب کاربری قو، کیف پول، پرداخت اینترنتی جهت افزایش موجودی حساب کاربری و یا از طریق USSD برای افزایش اعتبار و پرداخت نقدی به راننده. روش‌های پرداخت محدود به موارد مذکور بوده است. هرگونه روش دیگری نظیر کارت به کارت، تهاتری و غیره مورد تایید شرکت نیست و در این صورت شرکت هیچگونه مسئولیتی بر عهده نخواهد داشت.

۴-۴- کاربران می‌پذیرند هزینۀ سفر اعلام شده از سوی شرکت، ممکن است بسته به شرایط سفر از جمله نوع سفر، زمان سفر، مدت زمان تخمینی سفر، مبدا، مقصد و مسافت سفر، تغییرات اعلام شده در حین سفر و یا عوامل دیگر متغیر باشد. رقم اعلام شده از سوی شرکت بر اساس استانداردهای قیمت‌گذاری شرکت تعیین شده است و در صورت پذیرش آن از سوی کاربران حق طرح هیچگونه ادعا و اعتراضی درباره آن وجود نخواهد داشت.

۴-۵- کاربر مسافر و مهمان می‌پذیرند هرگونه تخریبی که در خودروی کاربر راننده در نتیجۀ استفاده از خدمات ایجاد شود، مسئولیت تامین هزینه‌های مربوط به تعویض، تعمیر، شست و شو و غیره متضامنا به عهدۀ آن‌ها خواهد بود. در چنین مواردی شرکت حق دارد این هزینه‌ها را از اعتبار موجود در حساب قو یا کیف پول قو یا سایر طرف‌های تجاری کاربر مسافر کسر یا از او وصول کند. در صورتی که اعتبار موجود نزد شرکت به میزان خسارات وارده و هزینه‌های مترتب بر آن نباشد، کاربر راننده و یا شرکت مجاز به پیگیری وصول مطالبات مذکور خواهند بود. همچنین چنان‌چه کاربر مسافر یا مهمان به فحاشی، توهین، ضرب و جرح و سایر رفتارهای خلاف قانون علیه کاربر راننده اقدام کند حق مراجعه کاربر راننده به مراجع ذی‌صلاح محفوظ است. علاوه بر آن شرکت حق مراجعه به مراجع ذی‌صلاح را به دلیل لطمه به شهرت و اعتبار تجاری خود خواهد داشت.

۴-۶- کاربر مسافر می‌پذیرد هرگونه تخریبی که در خودروی کاربر راننده در نتیجۀ استفاده از خدمات با حساب کاربری وی ایجاد شود، مسئولیت تامین هزینه‌های مربوط به تعویض، تعمیر، شست و شو و غیره به عهدۀ وی خواهد بود. در چنین مواردی شرکت حق دارد این هزینه‌ها را از اعتبار موجود در حساب قو کاربر مسافر کسر یا از وی وصول کند. در صورتی که اعتبار موجود نزد شرکت به میزان خسارات وارده و هزینه‌های مترتب بر آن نباشد، کاربر راننده و یا شرکت مجاز به پیگیری وصول مطالبات مذکور خواهند بود. همچنین چنانچه کاربر مسافر به فحاشی، توهین، ضرب و جرح و سایر رفتارهای خلاف قانون علیه کاربر راننده اقدام کند حق مراجعه کاربر راننده به مراجع ذیصلاح محفوظ است. علاوه بر آن شرکت حق مراجعه به مراجع ذیصلاح را به دلیل لطمه به شهرت و اعتبار تجاری خود خواهد داشت.

۴-۷- کاربر مسافر می‌پذیرد خدمات قو صرفا جابه‌جایی مسافر است و نمی‌تواند برای ارسال هرگونه مرسوله بدون حضور خود درخواست سفر ارسال کند. چنان‌چه راننده با مورد فوق مواجه شود، مجاز به لغو (امتناع از انجام) سفر است.

۴-۸- کاربران ملزم به پرداخت کلیه هزینه‌های اعلام شده توسط طرف‌های تجاری هستند

ماده ۵ - مسئولیت قو

۵-۱- شرکت و طرف‌ تجاری با تمام امکانات خود از جمله مرکز تماس ۲۴ ساعته، واحد رسیدگی به شکایات و فرایند میانجیگری، تمامی تلاش خود را برای جلب رضایت کاربران و رفع هرگونه اختلاف احتمالی بین آنها در زمان استفاده از خدمات قو و سوپر اپ قو به کار می‌گیرند.

۵-۲- شرکت و طرف تجاری با استفاده از نظارت‌های خود و انجام نظرسنجی از کاربران در انتهای سفر تلاش می‌کند خدمات با کیفیت مطلوب به کاربران ارائه دهد.

۵-۳- شرکت و طرف تجاری برای فراهم کردن امکان استفاده از خدمات نرم‌افزاری توسط دستگاه‌های کاربران تلاش می‌کنند، اما تضمینی نسبت به اجرا شدن آن روی همۀ دستگاه‌ها یا شبکه‌های ارتباطی (اینترنت، شبکۀ تلفن‌ همراه و …) نخواهد داد.

۵-۴- اطلاعات کاربران به عنوان اطلاعات محرمانه نزد شرکت و طرف تجاری محافظت شده و دسترسی به آن توسط اشخاص ثالث ممنوع بوده، مگر برابر قانون و تصمیم مقام ذیصلاح قضایی. بنابراین در موارد قانونی و هم‌چنین درخواست و صدور دستور مقتضی از سوی مراجع قضایی، شرکت مکلف به ارائۀ اطلاعات کاربران به مراجع مذکور است. لازم به توضیح است که ارائه اطلاعات کاربری صرفا از طریق اپلیکیشن امکان‌پذیر است و به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران و اصل محرمانگی، ارائه اطلاعات کاربری به خود کاربر و اشخاص ثالث به صورت تلفنی و حضوری مقدور نیست، مگر به حکم قانون.

۵-۵- چنان‌چه هر یک از کاربران قو و سوپر اپ قو در زمان استفاده از خدمات آن با مشکلی مواجه شوند برابر شرایط فوق می‌توانند شکایت خود را از طریق مرکز تماس ۲۴ ساعته و واحد رسیدگی به شکایات قو و سوپر اپ قو مطرح کنند. شرکت یا طرف تجاری پیگیری لازم را بنا به مورد انجام خواهد داد و تلاش خود را جهت حل و فصل اختلافات به‌عمل خواهد آورد.

۵-۶- همۀ اطلاعات مورد نیاز کاربران درباره نحوه و شرایط ارائه خدمات قو و سوپر اپ قو و استفاده از نرم‌افزار‌های ارائه‌دهنده خدمات اعم از مسافر و راننده، توسط شرکت و طرف تجاری در نرم‌افزار قرار داده شده است. اشخاص می‌توانند با مراجعه به قسمت مذکور و مطالعۀ آن‌ کاملا با شرایط ذکر شده و خدمات قو یا سوپر اپ قو آشنا شوند. همچنین همکاران شرکت در مرکز تماس به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی هرگونه ابهام و سوال کاربران هستند.

۵-۷- مسئولیت شرکت و طرف تجاری فقط در فرضی متصور است که کاربران از طریق اپلیکیشن اقدام به اخذ خدمات از جمله ارسال درخواست و قبول توسط کاربر دیگر کرده باشند. لذا اگر کاربر راننده و کاربر مسافر که در اپلیکیشن قو ثبت‌نام کرده‌اند خارج از اپلیکیشن با یکدیگر بر انجام سفر توافق کنند هیچ‌گونه مسئولیتی متوجه شرکت نخواهد بود.

۵-۸- طرف‌ تجاری استفاده‌کننده از خدمات سوپر اپ قو به صورت مستقل و بر اساس شرایط و قوانین منتشر شده در اپلیکیشن یا سایت خود اقدام به ارائه خدمات می‌کند. استفاده از خدمات طرف‌ تجاری از طریق سوپر اپ قو توافق مستقلی فی مابین کاربران و طرف تجاری ارائه‌دهنده خدمات بوده و طرف تجاری بر اساس شرایط و قوانین و قراردادهای خود مسئول پاسخگویی به کاربران است. قو صرفا ارائه‌دهنده خدمات به طرف تجاری بوده و نسبت به خدمات ارائه شده توسط طرف تجاری به کاربران مسئولیتی نخواهد داشت.

۵-۹- میزان یک و نیم درصد از هزینه سفر اعلامی توسط قو به عنوان هزینه خدمات شهری کسر و به حساب شهرداری محل فعالیت کاربر راننده پرداخت می‌شود.

ماده ۶ - مسئولیت کاربران

۶-۱- مسئولیت همۀ اقدامات و افعال کاربران که ناشی از عدم رعایت قوانین موضوعه جمهوری اسلامی ایران از جمله قانون مجازات اسلامی (ارتکاب جرم در هنگام استفاده از خدمات اپلیکیشن قو از جمله سفر یا سوپر اپ قو) و قوانین مدنی (ورود خسارت به اموال کاربران) باشد، برعهدۀ شخص متخلف بوده و شرکت و طرف تجاری هیچ گونه مسئولیتی در قبال اعمال و افعال فوق نداشته و نخواهند داشت. شرکت و طرف تجاری می‌توانند ضمن غیر فعال کردن حساب کاربری متخلف، از طریق مراجع ذیصلاح، اقدامات قانونی را علیه نامبرده نسبت به احقاق حقوق قانونی خود به عمل آورند.

۶-۲- هرگونه اقدامی از سوی کاربران که منجر به ورود خسارت به شهرت، اعتبار و دارایی‌های شرکت یا طرف تجاری شود تخلف از شرایط قراردادی و قانونی تلقی خواهد شد. شرکت یا طرف تجاری این حق را برای خود محفوظ می‌داند که حساب کاربر متخلف را مسدود کند و در صورت نیاز اقدامات قانونی لازم را علیه متخلف به‌عمل آورد و خسارت و حقوق قانونی خود را مطالبه کند.

۶-۳- کاربر راننده متعهد می‌شود تنها از علایم و اقلام سازمانی که توسط قو تهیه و در اختیار او گذاشته شده است استفاده کند. مسئولیت استفاده از اقلام و علایمی که سبب ایجاد مشابهت و اشتباه برای کاربران مسافر و یا سایر اشخاص اعم از حقیقی و یا حقوقی شود، به عهدۀ کاربر راننده است. در این موارد شرکت می‌تواند نسبت به قطع ارائه خدمات با شخص متخلف و پیگیری قانونی اقدام کند و شخص متخلف مکلف به جبران خسارات وارده به شرکت خواهد بود.

۶-۴- مسئولیت رعایت همۀ قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی اعم از درون و بین شهری و نیز عدم استفاده از نرم‌افزار قو در حین رانندگی و حفظ سلامت خودرو بر عهدۀ کاربران راننده است.

۶-۵- کاربر راننده برابر مصوبات قانونی متعهد به بیمه کردن وسیله نقلیه خود تا سقف تعهدات قانونی است تا در صورت بروز خسارات به اشخاص ثالث و یا هر یک از سرنشینان امکان جبران خسارات از طریق شرکت بیمه‌گر میسر باشد.

۶-۶- کاربران اعم از مسافر و راننده متعهد می‌شوند در صورت مواجهه با نقض هر کدام از تعهدات حین سفر و یا نقض قوانین موضوعه جمهوری اسلامی ایران از جمله قانون مجازات اسلامی (ارتکاب جرم) و قوانین مدنی (ورود خسارت به اموال کاربران) بدون مداخله مستقیم، از انجام هر اقدامی بر اساس صلاحدید شخصی پرهیز کنند. کاربر راننده در صورت نیاز می‌تواند خودرو را متوقف کند و موضوع را با پشتیبانی شرکت در میان بگذارد، کاربر مسافر نیز می‌تواند تا برقراری تماس با پشتیبانی از کاربر راننده درخواست توقف خودرو را داشته باشد. در نهایت پشتیبانی شرکت تصمیم مقتضی را بر مبنای وضعیت اخذ می‌کند و در صورت لزوم موضوع با نیروی انتظامی و مراجع ذیصلاح در میان گذاشته می‌شود. تبصره ۵: پیاده کردن کاربر مسافر بدون رضایت نامبرده و قبل از اعلام نظر پشتیبانی شرکت ممنوع است.

۶-۷- کاربر مسافر مطلع است و می‌پذیرد که در زمان نصب نرم‌افزار قو یا به‌روزرسانی آن، نسبت به فعال‌سازی یا غیرفعال‌سازی گزینه‌ی دسترسی به «اطلاعات آماری» در بخش تنظیمات نرم‌افزار اقدام می‌کند. کاربر مسافر در فعال‌سازی یا غیرفعال‌سازی گزینه‌ دسترسی به «اطلاعات آماری» کاملا مختار است. لازم به توضیح است که دسترسی به اطلاعات آماری در تحقیقات بازاریابی و برای بهبود تجربه سفر با قو به کار می‌رود و به صورت خودکار فعال است.

۶-۸- کاربران مکلف به رعایت کلیه شرایط و قوانین منتشرشده در اپلیکیشن و سایت طرف تجاری استفاده‌کننده از خدمات سوپر اپ قو هستند و در صورت نقض تعهدات و شرایط مذکور مسئول پذیرش کلیه آثار ناشی از تخلف در قبال طرف تجاری خواهند بود.

۶-۹- کاربران راننده مکلف به انجام سفر با وسیله نقلیه‌ای است که از نظر فنی سلامت کامل داشته باشد و قبل از انجام سفر مکلف به احراز صحت وسیله نقلیه از قبیل ترمزها، فرمان، روشنائی (چراغ‌های جلو و عقب، وضعیت شکستگی یا انکسار نور شیشه‌های جلو)، چرخ‌ها، بوق، برف پاک‌کن، وسائل گرمایشی و سرمایشی، ترمزهای پایی و دستی و لوله کشی و رابط‌های آن، چراغ‌های راهنما، برق و آیینه‌ها، سیستم فرمان و چرخ‌های جلو و عقب، کمربند ایمنی استاندارد به تعداد صندلی‌ها، سلامت عملکرد درب‌های جلو و عقب (دستی و برقی)، دسترسی به کلیدهای اضطراری درب‌های خروجی است.

۶-۱۰- کاربران راننده قبول کننده سفرهای بین شهری علاوه بر رعایت ضوابط و مقررات قانونی حاکم بر سفرهای بین شهری و شرایط و قوانین حاضر مکلف به استفاده همیشگی از جعبه کمک‌های اولیه درمانی، علائم هشداردهنده مورد نیاز (مثلث شبرنگ و چراغ چشمک‌زن)، تجهیزات مهار بار متناسب با نوع بار، کپسول آتش‌‌نشانی مناسب و آماده به کار، دستگاه سنجش سرعت و زمان بدون نقص فنی، زنجیر چرخ در صورت لزوم، لاستیک‌های آجدار قابل قبول در وسیله نقلیه خود است و با توجه به مسافت سفر بین شهری، مقدمات و شرایط استفاده کاربر مسافر را از سرویس بهداشتی بین راهی و مکان‌های مطمئن برای نماز و صرف غذا فراهم کند.

۶-۱۱- در صورت لغو بیش از تعداد مجاز سفر توسط کاربر راننده در طی روز، که از طریق اپلیکیشن به اطلاع کاربر متخلف رسانده می شود، کاربر راننده متعهد و ملتزم می باشد مبلغ مشخصی را تا سقف ۲۵۰۰۰ ریال، با توجه به محدوده فعالیت و تصمیم شرکت، به عنوان وجه التزام قراردادی پرداخت نماید. وصول تمام یا قسمتی از خسارات و وجه التزام فوق یا تهاتر ان با اعتبار ریالی کاربر راننده نزد شرکت بلامانع است و کاربر در این خصوص رضایت بدون قید و شرط خود را اعلام می نماید و یا در صورت عدم کفایت مطالبات کاربر راننده نزد شرکت برای جبران خسارت وارده و وجه التزام فوق، شرکت مجاز خواهد بود نسبت به مطالبه آنها از کاربر راننده از طریق مراجع ذیصلاح قضایی اقدام نماید.

ماده ۷ - شرایط بار و وسایل همراه کاربر مسافر یا مهمان

۷-۱- وسایلی که کاربر مسافر یا مهمان نباید به همراه داشته باشد، عبارت است از مواد منفجره، محترقه، مواد سمی، اسیدی، بیماری‌زا و بد بو، مایعات و جامدات آتش‌زا و سوختی، مواد و وسایل رادیواکتیو و بارهای حجیم مانند بسته‌های بزرگ، و کاربران از حیث وسایل مورد نیاز جهت حمل مکلف به رعایت ضوابط آیین‌نامه اجرائی حمل و نقل جاده‌ای مواد خطرناک است.

۷-۲- وسایل همراه کاربر مسافر یا مهمان باید متناسب با فضای داخل اتاق خودرو باشد به نحوی که متعارف محسوب شود و وزن و نوع آن متناسب با وزن و شرایطی باشد که از طرف کارخانۀ سازندۀ خودرو تعیین شده است.

۷-۳- بار غیر متعارف در اتاق، باری است که حمل آن باید توسط صندوق خودرو انجام پذیرد، از قبیل صندوق میوه، محموله تجاری و سایر محموله‌های غیر متعارف.

۷-۴- انتقال بار و کالا بدون حضور کاربر مسافر یا مهمان (مالک کالا) توسط کاربر راننده ممنوع است و کاربر مسافر یا مهمان حق ارسال کالا را بدون حضور خود نخواهد داشت. در صورت عدم رعایت این موضوع، مسئولیت‌ آن برعهدۀ کاربران است و شرکت می‌تواند نسبت به قطع دسترسی و پیگیری قانونی اقدام کند.

۷-۵- کاربر راننده مجاز به عدم پذیرش بارهای همراه کاربر مسافر یا مهمان به شرح فوق است. در صورتی که در ابتدای سفر، کاربر راننده از محتویات بار همراه کاربر مسافر اطلاع نداشته باشد و در حین سفر نسبت به غیرمجاز بودن (مصادیق بندهای ۱-۷ ، ۳-۳ و ۴-۳ شرایط و قوانین) محتویات بار همراه کاربر مسافر یا مهمان اطلاع پیدا کند، کاربر راننده مکلف به اعلام گزارش فوری به پشتیبانی شرکت است.

۷-۶- چنان‌چه کالایی متعلق به کاربر مسافر یا مهمان در خودرو باقی بماند، کاربر راننده مکلف است پس از آگاهی از این مسئله در اسرع وقت به شرکت اطلاع‌رسانی کند. کالا به صورت امانت به مدت یک هفته نزد کاربر راننده باقی می‌ماند و در محل مورد توافق کاربر راننده و کاربر مسافر یا مهمان و تحت نظارت و پیگیری شرکت، کالا به کاربر مسافر یا مهمان تحویل داده می‌شود. چنانچه کاربر راننده و کاربر مسافر یا مهمان بر سر قیمت تحویل کالا توافق نکنند، بایستی از شرکت درخواست کنند که هزینۀ آن را محاسبه و اطلاع‌رسانی کند و شرکت در یک هفته اول وظیفه تحویل گرفتن و تحویل دادن کالای مذکور را ندارد. در صورتی که بعد از یک هفته کاربر مسافر یا مهمان برای دریافت کالای مذکور اقدام نکند، کاربر راننده آن را به شرکت تحویل خواهد داد و هیچ‌گونه ادعایی از جانب کاربر مسافر یا مهمان مبنی بر سرقت یا نقص یا عیب کالای تحویل داده شده توسط کاربر راننده به شرکت، علیه شرکت مسموع نخواهد بود

ماده ۸ - موارد فنی

۸-۱- کاربران حق ندارند هیچ‌گونه تلاشی در جهت استخراج سورس کد Source Code نرم‌افزارهای قو و سوپر اپ قو شامل دیکامپایل Decompile، مهندسی معکوس Reverse Engineering یا فعالیت‌های مشابه انجام دهند، مگر اینکه اجازۀ چنین کاری به صورت قانونی صادر شده باشد.

۸-۲- کاربران مجاز نیستند با استفاده از روش‌هایFraming یا Mirroring و روش‌های دیگر، نسخۀ دیگری از خدمات قو را روی سرورهای دیگر ارائه کنند. همچنین کاربر مجاز نیست در نرم‌افزار قو یا سوپر اپ قو یا در روش ارائۀ خدمات تغییر یا اخلالی ایجاد کند.

۸-۳- کاربران حق ندارند نرم‌افزار یا اسکریپتی با هدف ایندکس‌گذاری (Indexing)، مطالعه یا هرگونه فعالیت داده‌کاوی روی خدمات اجرا کنند.

۸-۴- کاربران حق ندارند هیچ فعالیتی در راستای حصول دسترسی غیرقانونی و غیرمتداول به هیچ بخش از اپلیکیشن قو، سوپر اپ قو یا سامانه‌های مرتبط با قو انجام دهند.

ماده ۹ - محتوای تولید شده توسط کاربران

شرکت یا طرف تجاری ممکن است در شرایطی به کاربران اجازه دهند که در وب سایت، نرم‌افزار موبایل، شبکه‌های اجتماعی و یا سایر بخش‌های این سامانه، عکس، متن، فایل صوتی، فایل تصویری یا فایل‌های مشابه منتشر کنند. مالکیت این مطالب همچنان متعلق به کاربران خواهد بود. اما با ثبت آن‌ها در خدمات‌ مرتبط به قو یا سوپر اپ قو، کاربران این حق را به شرکت یا طرف تجاری می‌دهند که اطلاعاتی را که از حالت محرمانه خارج شده است، منتشر کنند و یا به اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر منتقل کنند.

ماده ۱۰ - قطع خدمات

شرکت یا طرف تجاری به هر دلیلی به این نتیجه برسد که حضور هر یک از کاربران اعم از راننده یا مسافر یا مهمان می تواند امنیت و آرامش کسب و کار و یا دیگر کاربران را در معرض تهدید قرار دهد، طبق صلاحدید خود مجاز به مسدود کردن حساب کاربر مذکور یا عدم اجازه استفاده از خدمات به صورت موقتی یا دائم است. اگر کاربران تعهدات این شرایط و قوانین را رعایت نکنند یا دسترسی آنها به خدمات قو یا سوپراپ قو یا طرف تجاری خطرناک باشد یا مطلوب نباشد، شرکت حق حذف دسترسی کاربر مذکور را به خدمات قو یا سوپر اپ قو دارد. در این صورت، کاربر حق طرح هیچگونه ادعا و یا اعتراضی را نخواهد داشت.

ماده ۱۱ - توافق از راه دور

۱۱-۱- کاربران توافق می‌کنند برای مبادلۀ آسان اطلاعات و انجام توافقات جدید، همۀ تغییرات و الحاقیه‌های شرایط و قوانین حاضر اعم از تغییر و اضافه کردن شروط آن، تنظیم قراردادها، اخطاریه‌ها و ابلاغیه‌های مربوط به شرکت یا طرف تجاری، از طریق اپلیکیشن قو و سوپر اپ قو به‌عمل آید و کاربران ضمن پذیرش اطلاع از شرایط و روند اجرایی توافق از راه دور و به صورت الکترونیکی، موافقت خود را نسبت به اعمال هرگونه شرایط و توافق جدید را از طریق فضای مجازی و به صورت الکترونیکی اعلام می‌کنند.

۱۱-۲- حساب کاربری متعلق به شخص کاربر و استفاده از آن قائم به شخص کاربر و غیر قابل انتقال است. کلیه مسئولیت‌های مربوط به حفظ و حراست از حساب کاربری برعهدۀ کاربر دارای حساب کاربری است. کاربران ضمن پذیرش کلیه مسئولیت ناشی از استفاده حساب کاربری، همۀ داده پیام‌های صادره از طریق حساب کاربری مذکور اعم از شکل، عبارت، تاییدیه، انتخاب اشکال و تایید آنها را منتسب به خود دانسته و هرگونه ادعایی نسبت به انکار، تردید و جعل داده پیام‌های ارسال شده از ناحیۀ کاربران غیر قابل استماع و مردود است.

۱۱-۳- کاربران می‌پذیرند هرگونه رویه، اشکال، عبارات مبین تایید و اعلام قبولی و تصدیق داده پیام‌های صادره از طرف شرکت یا طرف تجاری به منزله امضا الکترونیکی و قبولی محسوب می‌شود و هرگونه ادعایی نسبت به امضا و قبولی مذکور غیر قابل استماع و مردود است.

۱۱-۴- کاربران با عضویت در خدمات قو یا سوپر اپ قو و استفاده از آن قصد و اراده خود را نسبت به پذیرش انعقاد هرگونه اقدام و عمل حقوقی از جمله عقود و معاملات از راه دور و از طریق سامانۀ رایانه‌ای و الکترونیکی اعلام می‌کنند.

۱۱-۵- کلیه رویه‌های حقوقی و فنی اعم از احراز هویت کاربر، ایجاب و قبول، امضای الکترونیکی و تاییدیه‌های مرتبط ارائه‌شده توسط شرکت یا طرف تجاری جهت انعقاد قرارداد الکترونیکی با کاربران از طریق اپلیکیشن، مورد قبول کاربران بوده و هرگونه روش فنی جهت تنظیم قرارداد از جمله ایجاب و قبول به مثابه توافق کتبی است. هرگونه ادعایی اعم از انکار و تردید نسبت به قرارداد الکترونیکی غیر قابل استماع و مردود است.

۱۱-۶- با توجه به انعقاد قرارداد حاضر به صورت الکترونیکی و در فضای مجازی، کاربران موافقت خود را نسبت به تعیین اقامتگاه شرکت و طرف تجاری، به عنوان محل انعقاد قرارداد، اعلام میکند.

قوانین و مقررات تاکسی پیک ، پیک موتوری ، وانت بار سبک و وانت بار سنگین قو

ماده ۱ - تعاریف و اصطلاحات

۱-۱- شرکت : شرکت گسترش اندیشان آوای قو با نام تجاری قو که نسبت به ارائه خدمات قو اقدام می‌نماید.

۱-۲- قو : خدمات نرم‌ افزاری که توسط شرکت به منظور حمل مرسولات یا انجام سفر کاربر سفارش دهنده توسط کاربر راننده در اپلیکیشن قو ارائه می‌شود.

۱-۳- اپلیکیشن : نرم افزار متعلق به شرکت که به منظور استفاده از خدمات قو، حق استفادۀ موقت از آن برابر شرایط قراردادی و سند حاضر به کاربران اعطا می‌گردد.

۱-۴- کاربر: شخص حقیقی یا حقوقی است اعم از راننده و سفارش دهنده که از طریق اینترنت به اپلیکیشن قو متصل و از خدمات آن بهره مند می‌شود.

۱-۵- کاربران: در این سند کاربر راننده و کاربر سفارش دهنده به همراه هم با نام کاربران استفاده می‌شوند.

۱-۶- کاربر راننده: شخص حقیقی است که بوسیلۀ خودرو مطمئن و رانندگی صحیح اقدام به تحویل گرفتن مرسولات از کاربر سفارش دهنده در مبدا و تحویل دادن آن در مقصد به گیرنده مرسوله یا انجام سفر به درخواست سفارش دهنده از مبدا به مقصد برابر شرایط سفارش یا سفر ثبت شده در اپلیکیشن قو می‌نماید.

۱-۷-کاربر سفارش دهنده: شخص حقیقی یا حقوقی است که به منظور استفاده از خدمات قو نسبت به جابجائی مرسوله یا انجام سفر برای خود از نشانی مبدا به نشانی مقصد از اپلیکیشن قو استفاده می‌نماید

۱-۸- دریافت کننده مرسوله: شخص حقیقی یا حقوقی که مرسولۀ کاربر سفارش دهنده را در مقصد دریافت می‌نماید.

۱-۹- سرنشین خودرو : سفارش دهنده ای که جهت انجام سفر توسط خودرو از نشانی مبدا به مقصد از اپلیکیشن قو استفاده می نماید.

۱-۱۰- خودرو مطمئن: وسیله نقلیه ای است مجهز به قوای محرکه و کلیه منصوبات و شرایط لازم برای حمل بار یا جابجائی مسافر، برای حرکت در معابر عمومی طراحی گردیده است.

۱-۱۱- کلاه ایمنی: کلاهی است که راننده و سرنشین موتور سیکلت‌ها آن را برای محافظت سر خود در برابر ضربات احتمالی ناشی از بروز سوانح به کار می‌برند.

۱-۱۲- حساب کاربری: حسابی است که اشخاص برای استفاده از خدمات قو در اپلیکیشن قو ایجاد کرده‌اند.

۱-۱۳- اعتبار: مبلغی است که کاربران سفارش دهنده در حساب کاربری خود به منظور استفاده از خدمات قو دارند. این مبلغ به صورت پرداخت از طریق سامانه بانکی و کارت‌های عضو شبکۀ شتاب و یا با استفاده از قو کارت طبق شرایط و مقررات حاضر منظور و محاسبه خواهد شد.

۱-۱۴- اطلاعات محرمانه: اطلاعاتی که توسط کاربران در اختیار قو قرار داده می‌شود اعم از اطلاعاتی که به صورت مستقیم از سوی کاربران وارد می‌شود و همچنین اطلاعاتی که به صورت خودکار و در نتیجۀ بهره برداری از خدمات قو در اختیار شرکت قرار داده می‌شود، مانند اطلاعات مربوط به سفر اعم از زمان سفر، موقعیت مکانی مبدا و مقصد، مسیر طی شده، موقعیت مکانی کاربر راننده و غیره.

۱-۱۵- قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران: قانون اساسی، قوانین عادی، آئین نامه‌های اجرایی، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و کلیه ضوابط قانونی حاکم بر انجام موضوع قرارداد اعم از قانون بیمه اجباری شخص ثالث، آئین نامه راهنمائی و رانندگی.

ماده ۲ - حساب کاربری

۲-۱- کاربران با ثبت نام در اپلیکیشن و همچنین با هر بار استفاده از خدمات قو می‌پذیرند که قوانین و مقررات جاری شرکت را به صورت کامل مطالعه کرده و با اطلاع کامل از شرایط و معانی آن پذیرفته اند.این قوانین و مقررات ممکن است در طول زمان تغییرکند، بنابراین استفادۀ مستمر کاربران از سایت و اپلیکیشن به معنی پذیرش هرگونه تغییر در قوانین و مقررات آن است.

۲-۲- برای استفاده از خدمات قو لازم است که هر کاربر سفارش دهنده اعم از شخص حقیقی و یا حقوقی یک حساب کاربری در اپلیکیشن ایجاد نمایند. تنها اشخاصی که بیش از ۱۸ سال سن و واجد اهلیت قانونی باشند می‌توانند اقدام به ساختن حساب کاربری در اپلیکیشن نمایند. برای استفاده از خدمات قو ، کاربر مذکور باید نام، نام خانوادگی، آدرس پست الکترونیکی و شماره همراه خود را در اپلیکیشن ثبت کند

۲-۳- کاربران می‌پذیرند اطلاعات خواسته شده را به صورت صحیح و به‌ روز در اپلیکشین وارد کنند و مسئول عدم صحت اطلاعات اعلام شده، شخص کاربر می‌باشد. در صورت اثبات خلاف این موضوع، شرکت مجاز به پیگیری قضایی و قانونی نزد مراجع ذیصلاح می‌باشد.

۲-۴- کاربران متعهد میگردند که صرفا با ایمیل متعلق به خود نسبت به ثبت نام در اپلیکیشن قو اقدام نمایند.در غیر این صورت در برابر شخص ذینفع صاحب ایمیل تماما مسئول بوده و شرکت به محض آگاهی از این موضوع نسبت به لغو عضویت کاربر مذکور اقدام خواهد نمود.

۲-۵- هر شخص با توجه به مدارک هویتی تنها می‌تواند یک حساب کاربری به عنوان کاربر سفارش دهنده یا کاربر راننده بنا به مورد در شرکت داشته باشند. در صورتی که شرکت اطلاع یابد که به نام یک شخص اعم از حقیقی و یا حقوقی حساب‌های کاربری متعدد وجود دارد، شرکت مجاز خواهد بود نسبت به قطع خدمات و غیرفعال نمودن حساب‌های کاربری مذکور اقدام نماید.

۲-۶- مسئولیت همۀ فعالیت‌هایی که از طریق حساب کاربری اشخاص حقیقی و یا حقوقی در اپلیکیشن یا سایر خدمات مربوط به قو انجام می‌شود به عهدۀ کاربران بنا به مورد است. بنابراین مسئولیت سفارش دهنده غیر از کاربر نیز، که با استفاده از حساب کاربری کاربر سفارش دهنده از خدمات قو استفاده می‌نمایند، کاملا متوجه خود کاربر سفارش دهنده می‌باشد.

۲-۷- مسئولیت حفظ امنیت اطلاعات حساب کاربری از جمله نام کاربری و رمز عبور به عهدۀ کاربران است. در صورت مفقود شدن یا سرقت اطلاعات حساب کاربری، کاربر مذکور موظف است در اسرع وقت موضوع را به اطلاع شرکت برساند. بدیهی است تا زمانی که اطلاع‌رسانی به شرکت انجام نشده است، مسئولیت همۀ فعالیت‌هایی که از طریق حساب کاربری مذکور انجام شده و می‌شود به عهدۀ وی خواهد بود.

۲-۸- کاربر سفارش دهنده حق ندارد به اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر اجازه استفاده از حساب کاربری خود را بدهد یا حساب خود را به شخص حقیقی یا حقوقی دیگری منتقل کند. در مورد کاربر شخص حقوقی نیز، مسئولیت‌های قانونی بهره برداری از خدمات قو متوجه مدیران مجموعه‌های مذکور خواهد بود.

۲-۹- در شرایط خاصی ممکن است از کاربر سفارش دهنده برای استفاده از خدمات، درخواست احراز هویت شود، در چنین شرایطی اگر کاربر اطلاعات کافی در اختیار شرکت قرار ندهد، شرکت می‌تواند حساب کاربری وی را مسدود کرده و از ارائۀ خدمات به کاربر خودداری کند.

۲-۱۰- ممکن است بنا به مورد و حسب صلاحدید و تشخیص شرکت، از کاربران درخواست اطلاعات تکمیلی، ارائه مدارک و یا اصلاح اطلاعات موجود گردد. در این صورت کاربر مورد درخواست، متعهد به ارائه اطلاعات و یا اصلاح اطلاعات درخواستی در مدت اعلام و درخواست شده از سوی شرکت خواهد بود. در غیر این صورت شرکت می‌تواند حساب کاربری وی را مسدود کرده و از ارائۀ خدمات به کاربران خودداری کند.

ماده ۳ - استفاده از قو

۳-۱- با استفاده از خدمات شرکت، کاربران می‌پذیرند و موظف می‌باشند که از قو برای انجام هیچ فعالیت غیر‌ قانونی طبق قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران یا خلاف شرع یا مخالف با عرف جامعه استفاده نکنند.

۳-۲- کاربران متعهد می‌شوند هیچ‌گاه از خدمات قو به صورتی که به شرکت یا شرکای آن صدمه‌ای وارد کند استفاده نکند. در صورتی که کاربران نسبت به سوء استفاده از امکانات فراهم شده در خدمات قو در جهت منافع شخصی و یا آسیب اعم از مادی و یا معنوی به منافع شرکت اقدام نمایند، شرکت ضمن داشتن حق قطع خدمات و غیرفعال نمودن حساب کاربری، مجاز خواهد بود با مراجعه به مراجع قضایی و یا سایر مراجع ذیصلاح قانونی نسبت به مطالبۀ جبران خسارات وارده اقدام نماید.

۳-۳- کاربران می‌پذیرند که شرکت ممکن است از ارسال پیامک، ایمیل و یا Push Notification به عنوان راه ارتباطی شرکت با وی استفاده کند. کاربران می‌توانند درخواست کنند که ارسال این پیام‌ها قطع شود اما می‌پذیرند که با انصراف از دریافت این پیام‌ها، ممکن است در استفاده از خدمات با مشکل مواجه شود و یا اطلاعات مقتضی بموقع به ایشان نرسد.

۳-۴- شرکت ممکن است کدهایی به منظور هدیه به کاربر سفارش دهنده ارائه کند که با وارد کردن این کدها در نرم‌افزار، یا درصدی از هزینۀ سفر کاسته یا درصدی از هزینۀ سفر پس از آن به کاربر برگردانده ‌شود و یا مبلغ مشخصی به حساب کاربر در اپلیکیشن قو اضافه ‌شود. نحوۀ ارائه این خدمات و تعیین مهلت استفاده از آنها، منوط به تشخیص و صلاحدید شرکت بوده و در صورت عدم تعلق کدهای مذکور، کاربر سفارش دهنده حق طرح هیچگونه ادعا و اعتراضی را در این خصوص نخواهد داشت.

۳-۵- کاربران می‌پذیرند که اجازۀ انتقال یا فروش کدها را به اشخاص دیگر ندارند. همچنین کاربران مجاز نیستند این کدها را به صورت عمومی منتشر کنند - حتی اگر شرکت در فضاهای عمومی به نحوی که در دسترس عموم است، این کدها را منتشر کرده باشد - مگر اینکه شرکت رسماً این اجازه را به آنها داده باشد.

۳-۶- کاربر سفارش دهنده می‌پذیرد اعتباری که در حساب کاربری خود دارد مستقل از روش کسب آن (اگر در نتیجۀ افزایش اعتبار از طریق درگاه بانک باشد یا در نتیجۀ وارد کردن کدهای تخفیفی که شرکت در اختیار آنها قرار می‌دهد یا هر روش دیگری) فقط برای استفاده از خدمات قو قابل استفاده است و امکان دریافت این وجه را به صورت نقد ندارد.

۳-۷- کاربر سفارش دهنده می‌پذیرد کدهایی که جهت افزایش اعتبار یا کاهش هزینه حمل یا هزینه سفر به آنها داده می‌شود، ممکن است منقضی شوند. از آنجایی که شرکت برای ارائه این کدها هزینهای از کاربران دریافت نمی‌کند، این حق برای شرکت محفوظ است که مبلغ یا درصد تاثیر این کدها را حتی پس از انتشار آنها تغییر دهد یا در صورت لزوم آنها را باطل کند. همچنین در صورتی که شرکت تشخیص دهد که استفاده از این کدها به دلیل خطای فنی یا تخلف صورت گرفته و یا غیر قانونی بوده است می‌تواند این کدها یا اعتباری که در نتیجۀ استفاده از آنها به حساب کاربر اضافه شده است را باطل یا حذف کند

۳-۸- مسئولیت تامین اینترنت و سخت ‌افزار لازم و همچنین پرداخت هزینه‌های مربوط به آنها برای استفاده از خدمات قو به عهدۀ کاربران میباشد.

۳-۹- کاربران متعهد می‌شوند پس از اتمام حمل یا انجام سفر از هیچ بخش از اطلاعاتی که در نتیجۀ استفاده از خدمات قو ، از کاربران (سفارش دهندگان یا رانندگان) و گیرنده کسب کرده‌اند، هیچ‌گونه استفاده‌ای نکنند. طبعاً ذخیره کردن اطلاعات نامبردگان در دستگاه تلفن همراه یا به هر شیوۀ دیگر نیز مغایر با قوانین شرکت خواهد بود. همچنین کاربران متعهد می‌شوند در طول حمل مرسوله یا انجام سفر، فقط در شرایط ضروری از اطلاعاتی که از سفارش دهندگان یا رانندگان در خدمات قو ارائه شده است استفاده کنند. استفادۀ کاربر از این اطلاعات باید مطابق با عرف جامعه و قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران باشد. در هر صورت اطلاعات مذکور به صورت امانت در اختیار کاربران قرار گرفته است و در صورت نقض تعهدات مذکور، شرکت مجاز به پیگیری حقوقی و کیفری موضوع خواهد بود.

۳-۱۰- با استفاده از خدمات قو کاربران می‌پذیرند که در حین سفر، قو را وسیله‌ای برای تبلیغات و بازاریابی کالاها و خدمات شخصی خود قرار ندهند و از هرگونه معرفی و عرضۀ محصولات و خدمات شخصی و یا متعلق به دیگران خودداری کنند.

۳-۱۱- کاربران می‌پذیرند و اعلام می‌دارند که متن حریم خصوصی قو را مطالعه کرده و مورد قبول آنها می‌باشد.

۳-۱۲- کاربران می‌پذیرند که قو خدمات حمل و نقل شهری نیست بلکه تنها خدمات نرم‌افزاری است که ارتباط بین کاربر سفارش دهنده و کاربر راننده را به منظور توافق بر انجام حمل مرسوله یا انجام سفر فراهم می‌نماید. در خدمات قو کاربر راننده مختار است یک درخواست حمل یا انجام سفر را بپذیرد یا رد کند، همچنین کاربر سفارش دهنده مختار است پس از ارسال درخواست حمل مرسوله یا انجام سفر، مشخص شدن راننده و قبل از آغاز عزیمت راننده به نقطه مبدا، حمل یا سفر را انجام دهد یا خیر. لذا هر توافق که کاربران انجام می‌دهند باید به عنوان یک قرارداد لازم مستقل و رابطۀ قراردادی بین کاربران در نظر گرفته شود و شرکت ضامن صلاحیت، رفتار و اعمال کاربران در مقابل یکدیگر نبوده و هیچ مسئولیت حقوقی و کیفری در این خصوص و اتفاقات حین حمل یا انجام سفر نخواهد داشت.

۳-۱۳- خدمات قو ممکن است با مشارکت خدمات شرکت‌های دیگری ارائه شود که شرکت کنترلی روی آنها ندارد. در چنین شرایطی کاربران می‌پذیرند که این خدمات، قوانین استفاده و مقررات مختص خود را دارند و شرکت قو مسئولیتی در خصوص قوانین و خدمات این شرکت‌ها ندارد.

۳-۱۴- صرف نظر از عدم امکان استفاده از کد کاربری برای اشخاص ثالث و از آنجایی که ممکن است از طریق حساب کاربری کاربر سفارش دهنده، اشخاص دیگری به غیر از کاربر سفارش دهنده از خدمات قو استفاده نمایند، مسئولیت پرداخت هزینه‌های مترتبه و همچنین هر گونه مسئولیت قانونی ایشان نسبت به کاربر راننده و شرکت متوجه کاربر سفارش دهنده می‌باشد و بدین ترتیب کاربر مذکور و اشخاص ثالث استفاده کننده نسبت به شرکت و سایر مراجع قانونی دارای مسئولیت تضامنی می‌باشند.

ماده ۴ - هزینه‌ها و پرداخت

۴-۱- کاربر سفارش دهنده می پذیرد امکان استرداد هزینه‌هایی که وی به شرکت می‌پردازد وجود ندارد

۴-۲- کاربر سفارش دهنده می‌پذیرد هزینۀ خدمات از طرف شرکت مشخص می‌شود و پس از استفاده از خدمات اعتراضی نسبت به هزینۀ آن نمی‌تواند داشته باشد. بدیهی است از آنجایی که کاربر سفارش دهنده مجاز به عدم پذیرش هزینه اعلام شده از سوی شرکت می‌باشد، در صورت قبول، متعهد به پرداخت آن می‌باشد و به همین منظور کاربر مذکور با قبول این شرایط و مقررات به شرکت اختیار دریافت و وصول مبالغ مورد مطالبۀ شرکت را از محل اعتبار کاربری خود، اعطا می‌نماید.

۴-۳- پرداخت هزینۀ خدمات فقط از طریق روش‌هایی که توسط قو مشخص می‌شود، می تواند صورت گیرد. این روش‌ها عبارتند از: پرداخت از طریق اعتبار موجود در حساب کاربری قو، پرداخت اینترنتی و یا از طریق USSD برای افزایش اعتبار و پرداخت نقدی به راننده.

۴-۴- کاربران می‌پذیرند هزینۀ خدمات ارائه و اعلام شده از سوی شرکت، ممکن است بسته به ویژگی‌های خدمات ارائه شده از جمله نوع خدمات، زمان خدمات، مدت زمان تخمینی جهت ارایه خدمات، مکان خدمات (مبدا، مقصد یا مسافت مسیر حمل یا سفر) و یا عوامل دیگر متغیر باشد. در هر صورت رقم اعلام شده از سوی شرکت بر اساس استانداردهای موجود و صلاحدید شرکت تعیین گردیده است و در صورت پذیرش از سوی کاربران، نامبردگان حق طرح هیچگونه ادعا و اعتراضی دراین خصوص نخواهند داشت

۴-۵- کاربر سفارش دهنده می‌پذیرد که باید هزینۀ حمل مرسوله یا انجام سفر را مستقل از هر گونه مشکلی که ممکن است در برنامۀ قو جهت پرداخت آنلاین به وجود بیاید، به شرکت پرداخت کند. در صورتی که به دلیل مشکلی در برنامۀ قو یا مشکلات ارتباطی از جمله اینترنت و شبکۀ تلفن همراه امکان پرداخت از طریق نرم‌افزار فراهم نشود، کاربر سفارش دهنده همچنان موظف به پرداخت هزینۀ حمل مرسوله یا انجام سفر خواهد بود. در این شرایط پرداخت هزینه ممکن است با هماهنگی کاربر سفارش دهنده با مرکز تماس شرکت یا روش‌های دیگر صورت پذیرد. در صورتی که کاربر سفارش دهنده به هر دلیلی از جمله مشکلات نرم‌افزار پرداخت را انجام نداده باشد، شرکت حق دارد مبلغ را از اعتبار نامبرده در قو کسر کند.

۴-۶- کاربر سفارش دهنده می‌پذیرد هیچوقت درخواست قو ارسال نکند مگر اینکه قصد استفاده از خدمات قو را داشته باشد. کاربر سفارش دهنده اگر پس از ارسال درخواست، پذیرش آن و تحویل مرسوله توسط یک کاربر راننده یا رسیدن کاربر راننده به مبدا برای انجام سفر، درخواست را لغو کند، یا پس از پذیرش در مکان مشخص شده به عنوان مبدا تعیین شده در زمان مشخص جهت تحویل مرسوله یا انجام سفر حضور پیدا نکند، وی متعهد به پرداخت مبلغ مورد قبول مذکور می‌باشد و یا شرکت مجاز خواهد بود نسبت به کسر و برداشت مبلغ مذکور از محل اعتبار وی اقدام نماید.

۴-۷- کاربر سفارش دهنده می‌پذیرد هر گونه تخریبی که در خودرو کاربر راننده در نتیجۀ استفاده از خدمات با حساب کاربری وی ایجاد شود، مسئولیت تامین هزینه‌های مربوط به تعمیر، شست و شو و غیره به عهدۀ وی خواهد بود. در چنین مواردی شرکت حق دارد این هزینه‌ها را از اعتبار موجود در حساب قو کاربر سفارش دهنده کسر یا از وی وصول کند. در صورتی که اعتبار موجود نزد قو به میزان خسارات وارده و هزینه‌های مترتب بر آن نباشد، کاربر راننده و یا شرکت مجاز به پیگیری وصول مطالبات مذکور خواهد بود.

۴-۸- کاربر سفارش دهنده مسئول پرداخت هزینۀ حمل مرسوله یا انجام سفر از مبدا به مقصد به طرق تعیین شده در اپلیکیشن قو می‌باشد.

۴-۹- هزینۀ حمل کالا یا انجام سفر بایستی توسط کاربر سفارش دهنده پرداخت گردد مگر این که در خصوص حمل کالا، کاربر سفارش دهنده از کاربر راننده تقاضا نماید که هزینۀ حمل کالا که توسط اپلیکیشن قو تعیین گردیده را از دریافت کننده مرسوله دریافت نماید. در صورت عدم پرداخت وجه توسط دریافت کننده مرسوله مسئولیت آن بر عهدۀ کاربر سفارش دهنده خواهد بود.

ماده ۵ - مسئولیت قو

۵-۱- شرکت با تمام امکانات خود از جمله مرکز تماس ۲۴ ساعته، واحد رسیدگی به شکایات و فرآیند میانجیگری تمامی تلاش خود را جهت رضایت کاربران، رفع اختلافات ایجاد شده در زمان ارائه و استفاده از خدمات قو بین کاربران، و ایجاد صلح و سازش فی مابین آنها می‌کند.

۵-۲- شرکت با استفاده از نظارت‌های خود تلاش می‌کند خدمات با کیفیت مطلوب به کاربران ارائه دهد.

۵-۳- شرکت تلاش خود را جهت فراهم نمودن امکان استفاده از خدمات نرم‌افزاری خود توسط دستگاه‌های کاربران محترم می نماید اما تضمینی نسبت به اجرا شدن آن روی همۀ دستگاه‌ها یا همۀ شبکه‌های ارتباطی (اینترنت، شبکۀ تلفن ‌همراه و غیره ) نخواهد داد.

۵-۴- تمامی اطلاعات کاربران بعنوان اطلاعات محرمانه نزد شرکت محافظت شده و دسترسی به آن توسط اشخاص ثالث ممنوع بوده مگر برابر تصمیم مقام قضایی ذیصلاح. بنابراین در صورت درخواست و صدور دستور مقتضی از سوی مراجع قضایی، شرکت مکلف به ارائه اطلاعات کاربران به مراجع مذکور می‌باشد.

۵-۵- چنانچه هر یک از کاربران قو در زمان استفاده از خدمات آن با مشکلی مواجه شوند برابر شرایط فوق می‌توانند شکایت خود را از طریق مرکز تماس ۲۴ ساعته و واحد رسیدگی به شکایات شرکت مطرح و شرکت پیگیری لازم و تلاش خود را جهت حل و فصل اختلافات بعمل خواهد آورد.

۵-۶- جهت اطلاع بیشتر کاربران با نحوه و شرایط ارائۀ خدمات قو و استفاده از نرم‌افزار‌های کاربران سفارش دهنده و راننده، همۀ اطلاعات مورد نیاز کاربران توسط شرکت در نرم‌افزار قرار داده شده است و اشخاص می‌توانند با مراجعه به قسمت مذکور و مطالعۀ آنها کاملا با شرایط ذکر شده و خدمات قو آشنا شوند. همچنین همکاران ما در مرکز تماس به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی هر گونه ابهام و سوال کاربران هستند.

۵-۷- مسئولیت قو فقط در فرضی است که کاربر سفارش دهنده از طریق اپلیکیشن قو درخواست حمل یا انجام سفر ارسال کرده است و کاربر راننده نیز این درخواست را پذیرفته است. لذا اگر کاربر راننده و کاربر سفارش دهنده که در اپلیکیشن قو ثبت نام کرده‌اند خارج از اپلیکیشن با یکدیگر بر انجام حمل یا انجام سفر توافق نمایند هیچ گونه مسئولیتی متوجه شرکت نخواهد بود.

ماده ۶ - مسئولیت کاربران

۶-۱- مسئولیت همۀ اقدامات و افعال کاربران که ناشی از عدم رعایت قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مانند قانون مجازات اسلامی از جمله ارتکاب جرم در هنگام سفر و قوانین مدنی از جمله ورود خسارت به مرسولات کاربر سفارش دهنده یا اشخاص ثالث باشد، برعهدۀ شخص متخلف بوده و شرکت هیچ گونه مسئولیتی در قبال اعمال و افعال فوق نداشته و نخواهد داشت و شرکت می‌تواند ضمن غیر فعال کردن حساب کاربری متخلف، از طریق مراجع صالح، اقدامات قانونی را علیه نامبرده نسبت به احقاق حقوق قانونی خود بعمل آورد.

۶-۲- هر گونه اقدامی از سوی کاربر راننده که منجر به ورود خسارت به شهرت، اعتبار و دارایی‌های شرکت شود تخلف از شرایط قراردادی و قانونی تلقی خواهد. شرکت این حق را برای خود محفوظ می‌داند که حساب کاربر راننده را مسدود کند و در صورت نیاز، علیه شخص اقدام قانونی انجام دهد و خسارت و حقوق قانونی خود را مطالبه کند.

۶-۳- کاربر راننده متعهد می‌شود تنها از علایم و اقلام سازمانی استفاده کند که توسط قو تهیه و در اختیار او گذاشته شده است . مسئولیت استفاده از اقلام و علایمی که سبب ایجاد مشابهت و یا ایجاد اشتباه برای کاربران سفارش دهنده و یا سایر اشخاص اعم از حقیقی و یا حقوقی نماید بر عهدۀ کاربر راننده بوده و در صورت لزوم شرکت به قطع خدمات با نامبرده و پیگیری قانونی اقدام خواهد نمود و شخص متخلف مکلف به جبران خسارات وارده به شرکت خواهد بود.

۶-۴- کاربر راننده متعهد به بیمه نمودن خودرو می‌باشد تا در صورت بروز خسارات به اشخاص ثالث در زمان حمل مرسوله یا انجام سفر، جبران خسارات از طریق شرکت بیمه میسر باشد.

۶-۵- کاربر راننده در زمان استفاده از خدمات شرکت جهت جابجائی کاربر سفارش دهنده با خودرو مکلف و متعهد به رعایت کلیه قوانین و مقررات موضوعه کشوری و شرکت بوده و باید کلیه مقررات راهنمایی و رانندگی از جمله رعایت سرعت مطمئنه، استفاده از کلاه ایمنی توسط خود و سرنشین موتور را رعایت نماید و مسئولیت‌های ناشی از جابجایی مسافر اعم از خسارت مالی و پرداخت خسارت و خسارت جانی و تحمل مجازاتها از جمله پرداخت دیه بر اساس اصل شخصی بودن مجازاتها و قوانین موضوعه بر عهدۀ شخص کاربر راننده بوده و در این خصوص مسئولیتی متوجه شرکت نمی‌باشد.

۶-۶- کاربر سفارش دهنده خانم، حق درخواست انجام سفر با موتورسیکلت و کاربر راننده حق پذیرش درخواست کاربر سفارش دهنده خانم را جهت انجام سفر با موتورسیکلت نداشته و ممنوع می باشد.

۶-۷- کاربر راننده حق جابجایی و انجام سفر برای سفارش دهنده را از طریق درگاه قو که جهت حمل مرسوله اختصاص داده شده است نداشته و ممنوع می باشد.

۶-۸- کاربر سفارش دهنده ملزم به استفاده صحیح از درگاهای قو برای ثبت سفارش حمل مرسوله و انجام سفر می باشد و حق استفاده از درگاه قو که برای حمل مرسوله اختصاص داده شده است را برای انجام سفر نخواهد داشت و با توجه به عدم بیمه بودن سفر سفارش دهنده در درگاه قو مسئولیت سفر و ریسک های ان از جمله ورود خسارت مادی یا صدمه بدنی برعهده سفارش دهنده خواهد بود.

ماده ۷ - شرایط حمل مرسوله

۷-۱- کاربر سفارش دهنده ملزم و متعهد می‌باشد که مشخصات کامل مرسوله شامل ارزش ریالی آن تا سقف ۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال معادل پنج میلیون تومان و نشانی دقیق گیرندۀ مرسوله را در سامانۀ قو و در زمان ثبت درخواست وارد نماید. و در صورتیکه حمل مرسوله نیاز به بسته بندی خاصی داشته باشد انجام بسته بندی با کاربر سفارش دهنده می‌باشد و در صورت عدم رعایت این بند کلیه مسئولیت‌های ناشی از عدم ارائه اطلاعات صحیح یا کامل برعهدۀ کاربر سفارش دهنده خواهد بود. ثبت مرسولات چک، برات، سفته ، اوراق بهادار، کالاهای عتیقه، آنتیک و نفیس و همچنین با ارزش بیش از ۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال معادل پنج میلیون تومان توسط کاربر سفارش دهنده و حمل مرسولات مذکور توسط کاربر راننده ممنوع می باشد.

۷-۲- کاربر سفارش دهنده نباید مرسولات خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران که از جمله عبارت است از مرسولۀ ممنوعه، مواد مخدر، مشروبات الکلی، مواد شیمیائی توهم زا، مواد منفجره، محترقه، مواد سمی، اسیدی، بیماری زا و بد بو، مایعات و جامدات آتش زا و سوختنی، مواد و وسایل رادیواکتیو و بارهای با حجم و ابعاد بیشتر از مقررات شرکت را جهت حمل به کاربر راننده تحویل دهد و در صورت اطلاع، کاربر راننده مکلف به اعلام مراتب به شرکت و مراجع انتظامی می‌باشد. ضمنا هر گونه مسئولیت حقوقی و جزایی از این جهت متوجه کاربر سفارش دهنده خواهد بود. چنانچه کاربر راننده جا به جایی چنین مرسولاتی را بر عهده بگیرد، شرکت ضمن لغو عضویت وی حق پیگیری از طریق مراجع قضایی را خواهد داشت.

۷-۳- مرسولۀ کاربر سفارش دهنده باید متناسب با خودرو بوده به نحوی که متعارف محسوب و ابعاد، حجم، وزن، خطرناک بودن، و نوع آن متناسب با وزن و شرایطی باشد که از طرف کارخانۀ سازندۀ خودرو تعیین شده باشد و حمل بار بدون توجه به ظرفیت خودرو از نظر شرکت تخلف محسوب می‌شود.

۷-۴- مرسولۀ کاربر سفارش دهنده برای موتور سیکلت باید حداکثر ۲۵ کیلوگرم و حداکثر ابعاد ۴۵*۴۵*۴۵ باشد.

۷-۵- کاربر راننده پس از اعلام قبولی تقاضای سفارش دهنده ملزم به انجام سرویس تا رسیدن به مقصد می‌باشد مگر در موارد ضروری و با عذر موجه که در این خصوص می‌بایست کاربر راننده شرکت را نسبت به عذر موجه خود و ادامه سرویس توسط شخص دیگر که شرکت معرفی خواهد کرد، مطلع نماید.

۷-۶- پذیرش مرسوله از اشخاص ثالث که در اپلیکیشن قو به عنوان کاربر سفارش دهنده تعریف نشده‌اند ممنوع است و کاربر راننده حق دریافت و تحویل مرسوله از اشخاص فوق را نخواهد داشت. در صورت عدم رعایت، تمام مسئولیت‌های ناشی از این تخلف برعهدۀ کاربر راننده می‌باشد و از این جهت هیچ مسئولیتی متوجه شرکت نخواهد بود و شرکت حق دارد نسبت به قطع دسترسی کاربر راننده اقدام و مبادرت به پیگیری قانونی از جمله مطالبۀ خسارت از شخص متخلف نماید.

۷-۷- پذیرش مرسوله از اشخاص زیر ۱۸ سال ممنوع است و کاربر راننده حق دریافت و تحویل مرسوله را نخواهد داشت. در صورت پذیرش، تمام مسئولیت‌های ناشی از این تخلف بر عهدۀ کاربر راننده می‌باشد.

۷-۸- کاربر راننده متعهد و مکلف می‌باشد در زمان تحویل مرسوله به گیرنده مرسوله ثبت شده در اپلیکیشن، امضاء و تائیدیۀ نامبرده را نسبت به تحویل صحیح و سالم مرسوله اخذ نماید و گیرندۀ مرسوله نیز در صورت تحویل مرسوله ملزم به امضاء و تائید به تحویل صحیح و سالم بودن مرسوله می‌باشد. . پرداخت هرگونه خسارت وارد شده به مرسوله، منوط به اعلام خسارت در زمان تحویل مرسوله است. گیرندۀ مرسوله باید بسته ارسالی را در زمان دریافت، بررسی و سپس امضای دریافت مرسوله را بر روی اپلیکیشن ثبت کند. بعد از دریافت امضاء، شرکت هیچ مسئولیتی در قبال اعلام خسارت بر عهده ندارد. در صورت عدم تمایل تحویل گرفتن مرسوله توسط گیرنده ثبت شده در اپلیکیشن در مقصد به هر دلیلی اعم از دیر رسیدن مرسوله، ورود خسارت به آن، باز شدن مرسوله و غیره و یا عدم شناسایی گیرنده در آدرس اعلامی کاربر سفارش دهنده، کاربر راننده ملزم به مطلع نمودن شرکت از این موضوع و بازگرداندن مرسوله به کاربر سفارش دهنده با هماهنگی شرکت و در صورت عدم پذیرش کاربر سفارش دهنده ملزم به نگهداری آن در نزد خود در ظرف یک هفته و پس از آن تحویل به شرکت تا تعیین تکلیف نهایی توسط واحد پاسخگوئی به شکایات شرکت یا مراجع ذیصلاح دیگر می‌باشد. مخارج و هر نقص و عيب به عهدۀ کاربر سفارش دهنده خواهد بود و در این خصوص هر گونه ادعایی نسبت به عدم تحویل مرسوله توسط کاربر راننده و شرکت به گیرندۀ مرسوله یا سفارش دهنده مردود و غیر قابل استماع می‌باشد.

۷-۹- کاربر راننده مکلف به بررسی مرسوله مطابق با سفارش ثبت شده در اپلیکیشن قو در زمان تحویل آن از کاربر سفارش دهنده می‌باشد و پذیرش مرسوله توسط کاربر راننده دلیل بر مجاز بودن محتویات آن و استاندارد بودن برای حمل با خودرو می‌باشد و چنانچه در زمان حمل به عللی خارج از ارادۀ کاربر راننده مانند توقف و بررسی توسط مرجع انتظامی، افتادن اتفاقی بار و مشخص شدن محتویات آن یا غیره کاربر راننده متوجه خلاف قانون بودن مرسوله و نقض تعهدات کاربر سفارش دهنده از مقررات و شرایط این سند گردد، مکلف به قطع و لغو حمل مرسوله و اعلام مراتب به شرکت و بنا به مورد به مرجع انتظامی می‌باشد.

۷-۱۰- چنانچه مرسوله به نحوی بسته بندی گردیده که محتویات آن قابل رویت نباشد کاربر سفارش دهنده مکلف است در سامانۀ قو محتویات مرسوله را ثبت کرده و مسئولیت ناشی از اظهارات خود را بر عهده گیرد. شرکت در قبال محتوای غیر قابل رویت مرسوله‌ها هیچ مسئولیتی ندارد و هر گونه مسئولیت ناشی از ارسال بسته‌های حاوی اقلام مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران، بر عهدۀ کاربر سفارش دهنده و پاسخگویی در قبال آن در کلیه مراجع اداری، انتظامی و قضایی مستقیما به عهدۀ ایشان است. همچنین کاربر سفارش دهنده باید خساراتی که به سبب این امر به شرکت وارد شده است را نیز جبران نماید.

۷-۱۱- جهت ارسال مرسوله‌هایی که نیاز به احراز هویت گیرنده مرسوله باشد، لازم است سفارش دهنده در سامانۀ قو این موضوع را متذکر شود. در غیر این صورت شرکت مسئولیتی در قبال احراز هویت گیرنده مرسوله در آدرس اعلام شده ندارد.

۷-۱۲- کاربر سفارش دهنده متعهد می‌باشد در صورت داشتن بار نامتعارف و هر گونه پرنده یا حیوانات دیگر، موضوع را قبل از توافق بر حمل مرسوله به کاربر راننده اعلام کند. در غیر اینصورت چنانچه پس از پذیرش درخواست سفارش دهنده و عزیمت کاربر راننده به نقطه مبدا، کاربر راننده مواجه با موارد فوق شود، مجاز به لغو (امتناع از انجام سفر) بوده و مسئولیت جبران خسارات وارده و هزینۀ سفر برعهدۀ کاربر سفارش دهنده است.

۷-۱۳- کاربر راننده متعهد می‌گردد با رعایت کامل امانت داری و در اسرع وقت مرسوله را به گیرنده برساند.

۷-۱۴- چنانچه فرستنده یا گیرنده مرسوله بخواهند مرسوله دریافتی به آدرس مبدا بازگردد بایستی به وسیله حساب کاربری خود از طریق سامانۀ قو و پرداخت هزینه اقدام نماید و کاربر راننده هیچ مسئولیتی در جهت بازگرداندن مرسوله به مبدا ندارد.

ماده ۸ - جبران خسارت مرسوله

۸-۱- شیوۀ جبران خسارت به این صورت است که اگر مرسوله به طور کامل از بین رفته باشد معادل ارزش اظهار شده بسته در هنگام ثبت سفارش، خسارت پرداخت خواهد شد و اگر خسارت جزئی باشد پرداخت خسارت متناسب با آسیب وارد شده خواهد بود.

۸-۲- پرداخت خسارت فقط در صورت احراز آسیب فیزیکی ناشی از حمل نامناسب مرسوله صورت می‌گیرد.

۸-۳- چنانچه تلف یا نقص مرسوله ناشی از عیب ذاتی کالا یا سایر عیوبی که هیچ ارتباطی با حمل آن نداشته یا مستند به کاربر سفارش دهنده يا گیرنده و يا ناشي از تعليماتي بوده كه يكي از آنها داده‌اند یا بسته بندی نادرست کاربر سفارش دهنده یا مرسوله ‌های نامتناسب برای حمل با خودرو و یا مرسوله های سریع الفساد باشد، شرکت هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت.

۸-۴- اگر بسته بندي عيب ظاهري داشته و کاربر راننده خودرو مرسوله را بدون قيد عدم مسئوليت قبول كرده باشد شخصا مسئول آن خواهد بود و شرکت از این جهت هیچ مسئولیتی نخواهد داشت.

۸-۵- چنان چه تلف، نقص یا سرقت مرسوله ناشی از تقصیر یا قصور کاربر راننده باشد مسئولیت تماما متوجه کاربر راننده بوده و کاربر راننده ملزم به جبران خسارت وارده به شرکت بوده و شرکت حق لغو عضویت وی را خواهد داشت.

۸-۶- شرکت در قبال پرداخت خسارت برای مرسوله‌هایی که ارزش آن‌ها اظهار نشده باشد هیچ مسئولیتی ندارد.

۸-۷- پرداخت خسارت به بسته‌هایی که محتوای آن ها قابل رویت نیست فقط در صورت وجود علائم ضربه و آسیب فیزیکی به بسته بندی قابل پرداخت است.

ماده ۹ - موارد فنی

۹-۱- کاربران حق ندارند هیچگونه تلاشی در جهت استخراج سورس کد (Source Code) نرم‌افزارهای قو شامل دیکامپایل(Decompile) ، مهندسی معکوس(Reverse Engineering) یا فعالیت های مشابه انجام دهد، مگر اینکه اجازۀ چنین کاری به صورت قانونی صادر شده باشد.

۹-۲- کاربران مجاز نیستند با استفاده از روش‌های Framing یا Mirroring یا روش‌های دیگر نسخۀ دیگری از خدمات قو را روی سرورهای دیگر ارائه کند. همچنین کاربر مجاز نیست در نرم‌افزار قو یا در روش ارائۀ خدمات قو تغییر یا اخلالی ایجاد کند.

۹-۳- کاربران حق ندارند نرم‌افزار یا اسکریپتی با هدف ایندکس گذاری (Indexing)، مطالعه یا هر گونه فعالیت داده‌کاوی روی خدمات اجرا کنند.

۹-۴- کاربران حق ندارند هیچ فعالیتی در راستای حصول دسترسی غیرقانونی و غیر متداول به هیچ بخش از سامانۀ قو یا سامانه‌های مرتبط با قو انجام دهند.

ماده ۱۰ - محتوای تولید شده توسط کاربران

قو ممکن است در شرایطی به کاربران اجازه دهد که در وب سایت، نرم‌افزار موبایل و یا سایر بخش‌های این سامانه، عکس، متن، فایل صوتی، فایل تصویری یا فایل‌های مشابه منتشر کنند. مالکیت هر مطلب (شامل متن، عکس، فایل صوتی، فایل تصویری و غیره) که به این شکل در خدمات ثبت شود همچنان متعلق به کاربران خواهند بود. اما با ثبت آنها در خدمات‌های مرتبط به قو کاربران این حق را به قو می‌دهند که آنها را در هر مکان و هر زمانی به صورت دیجیتال یا چاپی برای هر نوع کاربردی منتشر کند. همچنین قو مجاز است حق انتشار این مطالب را به اشخاص یا شرکت‌های دیگر منتقل کند.

ماده ۱۱ - قطع خدمات

در صورت تخلف کاربران از قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و قوانین و مقررات و ضوابط شرکت و شرایط این سند و هر اعمال و رفتاری که حضور یک کاربر (راننده یا سفارش دهنده) را برای شرکت، سایر کاربران و اشخاص ثالث خطرناک نماید و یا مطلوب نباشد، شرکت طبق صلاحدید و تشخیص خود نسبت به حذف دسترسی کاربر مذکور از خدمات شرکت اقدام خواهد نمود. در این صورت، کاربر حق طرح هیچگونه ادعا و یا اعتراضی را نخواهد داشت.

ماده ۱۲ - توافق از راه دور

۱۲-۱- کاربران توافق می‌کنند جهت مبادلۀ آسان اطلاعات، همۀ تغییرات و الحاقیه‌های قوانین و مقررات حاضر اعم از تغییر و اضافه کردن شروط آن، ارسال اخطاریه و ابلاغیه‌های مربوط به قو، از طریق سامانه قو بعمل آید و کاربران ضمن پذیرش اطلاع از شرط و روند اجرایی آن موافقت خود را نسبت به اعمال شرط مذکور اعلام می‌کنند.

۱۲-۲- مسئولیت حفظ و حراست از حساب کاربران برعهدۀ نامبردگان بوده و کاربران ضمن پذیرش این مسئولیت، همۀ داده پیام‌های صادره از طریق حساب کاربری مذکور را منتسب به خود دانسته و هرگونه ادعایی نسبت به انکار، تردید و جعل داده پیام‌های ارسال شده از ناحیۀ نامبرده غیر قابل استماع و مردود است.

۱۲-۳- کاربران می‌پذیرند هر گونه رویه، اشکال، عبارات مبین تائید و اعلام قبولی و تصدیق داده پیام‌های صادره از طرف قو به منزله امضا الکترونیکی و قبولی محسوب می‌شود و هر گونه ادعائی نسبت به امضا و قبولی مذکور غیر قابل استماع و مردود است.

۱۲-۴- کاربران با عضویت در خدمات قو قصد و اراده خود را نسبت به پذیرش انعقاد هرگونه اقدام و عمل حقوقی از جمله عقود و معاملات از راه دور و از طریق سامانۀ رایانه‌ای و الکترونیکی اعلام می‌کنند.

ماده ۱۳ - تصدیقات قراردادی

کاربر راننده در کمال صحت عقل و اراده اقرار می‌نماید واجد تمامی شرایط قانونی و قراردادی نسبت به استفاده از خدمات شرکت به منظور انجام موضوع قرارداد از جمله عدم سوء پیشینه، عدم اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی و همچنین عدم استعمال و مصرف آنها بوده و همچنین کاربران اقرار می‌نمایند کلیه اظهارات، اعلامات، تائیدیه‌ها و محتویات و مندرجات اسناد و مدارک ارائه شده و اطلاعات اعلامی به شرکت و هر آنچه که در آینده اعلام و ارائه می‌گردد منطبق با واقع و حقیقت می‌باشد. در صورتیکه به هر دلیل اعم از اعلام مراجع و اشخاص خلاف اظهارات کاربران اعلام یا احراز گردد، شرکت محق می‌باشد ضمن غیر فعال نمودن دائمی کاربر خاطی و به جهت تخلف نامبرده از موارد فوق نسبت به مطالبۀ مبلغ ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال بعنوان خسارت و وجه التزام این شرایط و مقررات اقدام نماید. وصول تمام یا قسمتی از خسارت و وجه التزام فوق از اعتبار ریالی کاربر نزد شرکت بلامانع می‌باشد